上一頁下一頁
發新話題

我的網絡虛擬及真實世界! Page 108: Part XXIV #1606

收藏  |  訂閱
3.1k  228.9k

引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 06:01 PM 發表 查看引用來源

哦!女仔只需將力集中係指甲到鉗你啲皮,佢唔會痛,但你呢,痛到你十八字經都爆哂出黎!

我以前試得多啦!
:smile_o02:.....咁點同呀,鉗皮同咬兩樣野黎架喎!

引用:
原帖由 PostitCY 於 2012-2-3 05:59 PM 發表 查看引用來源
:smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08::smile_o08:

Sent all already.
當茶餘飯後睇肥皂劇好了.......

引用:
原帖由 william4567 於 3-2-2012 06:02 PM 發表 查看引用來源
:smile_o02:.....咁點同呀,鉗皮同咬兩樣野黎架喎!
即係話女仔對付男仔既招數,鉗皮痛過咬!

bye 咩bye , 晏d 又咪返黎... :smile_o11:
引用:
原帖由 damabird123 於 2012-2-3 18:02 發表 查看引用來源

bye bye... 我都差不多收工路…:smile_o07: :smile_o07:  咁多位:

睇完 ...sosad
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-2-3 18:03 發表 查看引用來源

但ching 你文筆好好, 真係讀書人寫既野係唔同d..
引用:
原帖由 NaughtyJuan 於 2012-2-3 18:03 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 05:35 PM 發表 查看引用來源

比你笑死!
咁我真係唔明你地講咩嘛....
又話我姜太公釣魚.... 我唔係上黎搵食架 :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 05:36 PM 發表 查看引用來源

走去邊牙…唔好走啦:') :') :')
你地迫供嚇親我呀 :smile_o05:
我又跟唔到你地講野... 太快了

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 05:40 PM 發表 查看引用來源

口花花有咩唔啱,都係氹尔開心姐…你睇你個心笑得幾甜,口水都流埋出黎啦!

個口含住花== 花花口==送比你唔好咩?
  << 呢d唔係口水, 係流汗~~ 哈哈

你送花俾我咁好?? :smile_o10:

引用:
原帖由 damabird123 於 3-2-2012 06:01 PM 發表 查看引用來源

哦!女仔只需將力集中係指甲到鉗你啲皮,佢唔會痛,但你呢,痛到你十八字經都爆哂出黎!

我以前試得多啦!
的確會好痛
但係我都好耐好耐冇搣過人啦~~~~~ 哈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆