上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 33

收藏  |  訂閱
3.1k  56.2k

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-5-17 01:03 PM 發表 查看引用來源

so far 禾都找5番 咁口岩ge骨骨 :')

e+ 北上次數 得番以前 1/4 :smile_19:
可遇不可求~:smile_o06:
不過矛辦法~天下矛不散延席~看開點沒事的:smile_o10:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-17 01:07 PM 發表

做得版主就要有承擔~矛問題喎:smile_38:

我撐你架:smile_o06:  
禾油繩膽架!!:smile_13: :smile_13:

不過低調 dd好 dd!

不過自已愛吹水。所以先成日見我個死人名遮!

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-17 01:06 PM 發表 查看引用來源

咪企邊有貢多post 出喎:smile_o01:
又好似係喎:smile_35:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-17 01:07 PM 發表 查看引用來源

做得版主就要有承擔~矛問題喎:smile_38:

我撐你架:smile_o06:  
貢做凸手呢~~:smile_30:

引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-5-17 01:12 PM 發表 查看引用來源

禾油繩膽架!!:smile_13: :smile_13:

不過低調 dd好 dd!

不過自已愛吹水。所以先成日見我個死人名遮!
我都好鍾意吹水

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-17 01:13 PM 發表 查看引用來源

又好似係喎:smile_35:  
:smile_30: 咩5餐4女3鐘果d囉~~

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-17 01:14 PM 發表 查看引用來源

貢做凸手呢~~:smile_30:
睇到八萬五果個死得咁慘......:smile_45:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-17 01:17 PM 發表 查看引用來源

睇到八萬五果個死得咁慘......:smile_45:  
禾呢邊果個爽巧多喎~~:smile_38:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2011-5-17 01:18 PM 發表 查看引用來源

禾呢邊果個爽巧多喎~~:smile_38:
年年有錢派~歲歲有金執:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-5-17 01:22 PM 發表 查看引用來源

年年有錢派~歲歲有金執:smile_30:  
想5想 2民過黎呢 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆