上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.7k

引用:
原帖由 傻小軒x]] 於 2011-1-13 06:44 PM 發表 查看引用來源
咁大穫:smile_27: 唔割既話我可以點做改善下情況?
扯咗, 番起包皮[露咗頭], 先帶落去

我估細過割左真系會大d粗d長d..
我7歲果年割左
到呢家15歲 未扯7-8cm 扯左16cm
粗就有3-4隻手指共咁粗..
如果發育前割應該會大d..
我系例子

引用:
原帖由 lckhkc 於 2011-1-17 11:17 PM 發表 查看引用來源
我估細過割左真系會大d粗d長d..
我7歲果年割左
到呢家15歲 未扯7-8cm 扯左16cm
粗就有3-4隻手指共咁粗..
如果發育前割應該會大d..
我系例子
me too
我表弟細過我, 佢出生割
我F.1 割, 但喺佢下面大過我
粗過我

引用:
原帖由 twiceonly 於 2011-1-18 06:54 AM 發表 查看引用來源

me too
我表弟細過我, 佢出生割
我F.1 割, 但喺佢下面大過我
粗過我
咁發育後割..會唔會大番小小:smile_39:

包皮垢點清洗?

[按此打開] [隱藏]

近日發現龜頭圓周邊多了很多白色粒粒, 久了就會產生臭味的.

請問點樣清走???? 好像似得好實, 已試過用暖水, 施巴沐浴孔去清洗.

都只是好了一點點. 已連續清洗了一星期....用少少力去磨擦也洗不走

我上個禮拜一做完,星期一折人造皮,依家包緊紗布
想知幾時可以打飛機?

大家好呀,小弟一直聽各位說的陳醫生好似好掂咁
可吾可以pm網頁給我?做激光,手術,檢查,覆診
大約要幾錢左右?吾該

CHING,,,唔知大家有冇咁既煩惱,
手術後第一次打飛機..感覺粗左好多,扯得行左..埂左好多.,,可能錯覺,,
打個時唔知真係個頭大左定係點? 好似有的水腫咁...好驚..
但係好似短左2-3CM...:smile_13: (扯起既時候)
上網睇有隻叫咩陰莖陷入....姐係好似假包皮咁..
好驚自己有陰莖陷入而割錯包皮...咁咪冇啦啦痛左成個月??

有冇CHING 係咪都係咁架?

我有D好好奇想問,可能我細個無咩同FD傾開、留意JJ嘅問題,加上無阿哥同細路可以比較,而且又怕羞,所以先係度問﹕
1. 我21歲,咁未勃起個陣,成塊包皮包住個龜頭,但勃起左之後只係露到半個頭,咁係唔係即係包皮過長呀?我聽過我個FD講,佢未勃起個陣都已經露半個頭出來啦﹗
2. 我記得緊時,12歲前,我個包皮係貼住個冠狀溝,但之後先分開,咁大家係唔係都係之前貼住架?
3. 其實割包皮同唔割邊個會好D?幾多歲割先好?
4. 割左之後係唔係真係長D,龜頭大D?或是係錯覺?
5. 我緊時細個屙尿個陣,塊包皮會有少少漲左D先屙到尿,但現在就無,但會有D尿留左係包皮個到,咁即係要割呀?
6. 我未扯個陣有11CM,扯左之後有16CM,我屙尿個陣,我D FD見到就話我JJ大,其實算唔算大?其實我由F.1到現在都比人話我JJ大…

引用:
原帖由 LOK991 於 2011-1-25 08:38 PM 發表 查看引用來源
我有D好好奇想問,可能我細個無咩同FD傾開、留意JJ嘅問題,加上無阿哥同細路可以比較,而且又怕羞,所以先係度問﹕
1. 我21歲,咁未勃起個陣,成塊包皮包住個龜頭,但勃起左之後只係露到半個頭,咁係唔係即係包皮過長呀?我聽過我個FD講,佢未勃起個陣都已經露半個頭出來啦﹗
2. 我記得緊時,12歲前,我個包皮係貼住個冠狀溝,但之後先分開,咁大家係唔係都係之前貼住架?
3. 其實割包皮同唔割邊個會好D?幾多歲割先好?
4. 割左之後係唔係真係長D,龜頭大D?或是係錯覺?
5. 我緊時細個屙尿個陣,塊包皮會有少少漲左D先屙到尿,但現在就無,但會有D尿留左係包皮個到,咁即係要割呀?
6. 我未扯個陣有11CM,扯左之後有16CM,我屙尿個陣,我D FD見到就話我JJ大,其實算唔算大?其實我由F.1到現在都比人話我JJ大…
1. 唔係...過長係扯左都見唔到龜頭, 仲要反好耐先反得出黎果隻先係
2. 因人而異...有d好細個就唔會貼, 有d 10幾歲都仲貼住
3. 割包皮呢家野都係有需要(包莖, 即係點反都反唔到, 或者發炎)先好做, 呢d唔係細路仔玩泥沙
4. 其實係錯覺黎, 因為條撚最主要係下面的海棉體而非龜頭
5. 試下反個龜頭出黎先屙...會衛生d(其實呢個自細都可以做, 如果覺得痛或者唔舒服的話就最少反到尿道口
6. 都係因人而異姐...有d成年人未扯就好似好短, 扯左有2~3倍長, 亦有d係本身幾長, 但扯左都係長左幾十%
希望答到你問題

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆