上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.5k

下季有樣好特別事就係亞摩無情白事走去揾個主師, 佢會失去選角上馬之權利, 事必有因, 值得開賽後去研究一下, 是否摩蔡會應潮水論失色一啲, 無以前咁威呢!

老羊、可否下季前、從新編排騎同練兩组关系!

我也想在今季整理一下關係,最識就是沈李賀,有東方無窮人😂摩菜依d基本野,仲有乜野圍頭佬個d真係消化吾黎

其實賭馬一定要認清楚幕後是誰, 便知誰勝誰會負, 好似頭場盈進臨閘前狂落飛, 不知道內裡原因以為佢係去馬, 那就大錯特錯, 以佢那日放頭跑法又以為佢係去馬, 又大錯特錯, 以條仆街仔又點會30倍咁無信心呢, 原來係矮仔容安排盈進做兔為快樂火龍. 如果唔係我一早知, 我都以為係去馬. 其實快樂火龍同快樂實在有部份係同主架!

呢友仔那套超一睇就知道佢係誰. 我用醫療券去轉套超, 一試就話要4千銀, 明搶.

附件

樂婆: 肥仔, 我認真鍚晒你架!
老巫: 靚女, 可唔哥以鍚埋我! 我都有功勞架!

一隻馬係肥仔處2W, 拉倉到白頭佬處, 又會成為大熱門, 認真唔合理. 因馬主同白頭賀唔係好熟, 那還不是沈李賀關係是主要原因.

附件

呢位馬場四勇士之一, 又有一佳作, 五十五十又可以埋到位, 如果贏場那不是四勇士口孖寶食到應.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-7-16 10:18 PM 發表 查看引用來源
下季有樣好特別事就係亞摩無情白事走去揾個主師, 佢會失去選角上馬之權利, 事必有因, 值得開賽後去研究一下, 是否摩蔡會應潮水論失色一啲, 無以前咁威呢!
大摩的馬,需要一個夠實力及信任的騎師長期主理!所以找湯美來係合埋(聽教聽話)

呢條湯美仔係我心目中係屬於冷門騎師, 突然會變為熱門騎師以亞摩為基地, 我始終唔會相信有好表現, 同白德民一啲都唔同.

飛一般同福之宝加到21分、可玩多季!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-7-17 03:39 PM 發表 查看引用來源
飛一般同福之宝加到21分、可玩多季!
飛壹般跑第4加4分已經係飛比尋常. 福之寶由高分減到17分, 都應可以玩可一季.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆