上一頁下一頁
發新話題

[其他] *** 車車會友室 ***

收藏  |  訂閱
4.0k  53.1k

今日投注 :098:
680910-JUN-2008
15:50
讓球主客和星期二 7 西班牙 (主) 對 俄羅斯 (客)
客 [+1] @ 2.15 $:096:

同尋日一樣 比較冷門 唔中勿插 :097:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-10 03:52 PM 發表
15:50 讓球主客和星期二 7 西班牙 (主) 對 俄羅斯 (客)
客  @ 2.15 $:096:

啊!!2.15好分!!:131: :131:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-10 03:52 PM 發表
15:50 讓球主客和星期二 7 西班牙 (主) 對 俄羅斯 (客)
客  @ 2.15 $:096:

你覺得俄羅斯贏波機會大唔大?:025:

唔係掛
好多人睇好西班牙
你買+1咁博:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-10 03:55 PM 發表

我覺真接要和波都得!!:025: :023:

引用:
原帖由 jjChui 於 2008-6-10 03:57 PM 發表

我覺真接要和波都得!!:025: :023:
我就係咁嘅意思.....:071:
波旦窿對燶.....:096:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-10 03:55 PM 發表

佢個win我都有買 :098:

引用:
原帖由 足球車車 於 2008-6-10 04:00 PM 發表

佢個win我都有買 :098:
咁有信心???:030: :030: 俄仔兩個前鋒,一個停賽,一個因傷退隊wo...:025:

引用:
原帖由 heskey_8 於 2008-6-10 03:55 PM 發表
唔係掛
好多人睇好西班牙
你買+1咁博:071:
尋日個2.45嘅大都係咁中啦 多人睇好唔=中緊架喎:096: 就算輸都係輸番尋日win果d :097:

引用:
原帖由 tc6060 於 2008-6-10 04:02 PM 發表

咁有信心???:030: :030:
博吓架咋 :098:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆