上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-27 05:14 PM 發表 查看引用來源
Weekend太夜瞓,下午5點幾仲喺床,what am I doing?..... ~_~

死啦,仲好眼瞓添..... :smile_o08:
咩都醒曬

我見到你副body,整個人醒矖!😻

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-11-28 08:17 AM 發表 查看引用來源

good,你唔怕被人封或者刪
沒樣,沒露點,沒露毛,封咩?

引用:
原帖由 1frankz 於 2017-11-28 12:28 AM 發表 查看引用來源
自己有剃, 定係做左激光?
自己剃

引用:
原帖由 Mummy_boy 於 2017-11-28 08:19 AM 發表 查看引用來源

如我無記錯好像做左激光
咁你一定係記錯,因為我沒做過laser

J都J死

你咁樣訓... 真係好正

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-28 03:37 PM 發表 查看引用來源

自己剃
下次叫你男友幫你剃... 如果我幫你剃我一定忍吳到, 一定會奶你西, 啜你豆豆的.

今日約咗個朋友仔high tea, 差唔多到嗰時佢打電話俾我話佢有D事要遲小小先到. 之後我call去改booking延遲一個鐘頭, 順便去隔離商場行下:smile_o13:

見到有幾對鞋我幾鐘意,購物狂發作又入咗去試下. 其間試緊2對ankle booties嘅時候....(各位女士們都應該知呢D booties難穿難除,其中一對仲要係有strap, 要除佢哋真係唔係咁容易)

穿住短裙嘅我,試緊呢2對booties嘅其間,只係專心試鞋,一邊諗緊買定唔買好,買到返去又可以襯咩衫或者裙. 幾經辛苦咁穿完一對,又辛辛苦苦咁除返落來試第二對. 呢個動作喺呢2對booties身上面大大話話重複了5-6次,但係都仲未決定到買定唔買.

喺我除完又試,試完又除嘅呢段時間入邊,我並沒留意到身邊有咩人,亦沒注意到自己其實穿住條短裙. 喺呢個重複又重複嘅試鞋過程入邊,我都唔知自己對腳分開又提起過幾多次啦.....

一路都未有為意,係去到最後喺我終於決定到買邊幾對之後,當我最後一次將我左腳上面嘅bottie除落來,諗住望下有沒人排隊俾錢嘅時候. 一向上望就俾我見到有個滿臉鬍鬚嘅男人,企咗喺我面前,視線一直凝視住我下身位置. 我當時提起咗我隻左腳正喺到用力除緊隻bootie, 二隻腳同時亦都分開咗....

鬍鬚男一見到我望佢之後,知道我發現咗佢裝緊我裙底之後佢即刻好尷尬咁望開. 我好冷靜咁望一望自己,見到自己條黑色,lace嘅tback, 真係show咗出來......我慢慢合返埋對腳,之後所有動作都好小心翼翼,夾住雙腳咁除晒2隻bootie, 然後繼續夾實對腳咁穿返自己對high heel....執返好晒所有試過嘅鞋,放返晒佢哋入盒. 然間擰起自己要買嘅鞋去俾錢....

經過個鬍鬚男嘅時候,佢唔敢同我有正面嘅眼神接觸,淨係用眼尾來去偷偷望我,我見到佢對眼一直打量緊我全身. 可憐佢老婆喺佢隔離一直試緊鞋,一路同緊佢講野問緊佢意見佢都完全置之不理,一句都沒應佢老婆. 經過佢時我俾咗一個唔太友善,帶小小不屑成份嘅look俾佢......

(俾完錢之後去咗第二間再試鞋,案件重演中 )

雖然我唔知個鬍鬚男確實睇我裙底睇咗有幾長嘅時間,不過俾個溫馨提示各位男士們啦. 如果真係見到女仔走光,你哋要偷睇嘅話都唔緊要,但係唔好喺正自己另一半面前睇到入晒神,連佢哋同你講野都沒反應先得架,要望都要尊重返自己身邊嗰位女士架,知唔知?

對,要尊重女性,更加要睇清楚d妳著物,如果吾系妳甘幸苦地走光會變得毫無意義😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆