上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
2.8k  1.9m

推翻上去

返來啦........ support:smile_o12:

回覆 2222# 的帖子

Welcome back, support support  

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-4-12 21:51 發表 查看引用來源
大家久等了.老公回來加上復活節假期仔仔回家冇時間上網,現正努力更新,寫好便貼上來.
LONG TIME NO SEE :smile_o05:

睇完樓主嘅分享後,有幾點疑問.
第一,點解系你們的生活圈子中,總徘徊被強奸的宿命?而被強奸後,你們反而冇報警,繼而迎合強奸犯,滿足佢嘅慾望.咁樣吾系吾合邏輯嗎?如果你話一開始已經預左佢會上你,及你果時系潛意識中有諗過被人搞,咁就吾構成強奸了.
第二,以正常的人角度,一個從未有過外遇,直到結婚後先破處的女人來講,第一次被人強奸,反而吾會带來恐懼和心靈上的傷害,反而更加將慾望無限擴大,咁是不是不符合人類常識?
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-4-12 21:51 發表 查看引用來源
大家久等了.老公回來加上復活節假期仔仔回家冇時間上網,現正努力更新,寫好便貼上來.

如果呢個系真人真事的話,我想問點解樓主每一次被人強奸後,當時嘅心理系點?尤其系第一次果陣,你被華叔強奸完仲依在佢身上休左?系你描述的華叔又吾系靚仔,被咁樣嘅人強奸,你吾覺得是一種侮辱?系果刻冇諗過老公而感到不堪?
引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-2-5 13:12 發表 查看引用來源

個日安全吾洗食,如果吾係我吾會比佢內射,食得多事後丸對身體吾好.

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2015-4-12 09:51 PM 發表 查看引用來源
辣媽你好!我們等到J都長啦!

推反果鋪上水面   :-)

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-1-28 12:50 PM 發表 查看引用來源
我想知到底有冇人睇我嘅經歷時去打飛機?報到一下,坦白有獎。
打緊~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆