上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  58.2k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-7 02:45 PM 發表 查看引用來源

果個女人都唔似做 franchise la... 咪買返黎上綱拍賣下啫… 佢都唔係果番咪鬼啋佢!

如果做紅酒咪仲貴…不過澳洲紅酒其實好平…
franchise 無番 dickson 咁上下 VS 彩你都傻啦...

成隻櫃咁多箱. 一箱仲咁多支.... 真係無番一千幾百萬都無好諗..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 7-11-2011 03:23 PM 發表 查看引用來源

franchise 無番 dickson 咁上下 VS 彩你都傻啦...

成隻櫃咁多箱. 一箱仲咁多支.... 真係無番一千幾百萬都無好諗..
franchis 有鬼好做咩… 你知唔知加記間 canadian tire,早年有個港女人去買黎做,係本雜誌講番佢買黎做既心酸史,真係唉!用咁多錢捱到隻積咁,個毎筆錢夠佢退休啦,franchise 勿鬼柴牙…

咁家下做生意千幾萬濕濕碎,不過係澳洲去啲廠飲真係好平,有啲HK$15左右,大廠幾拾都有…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-7 03:30 PM 發表 查看引用來源

franchis 有鬼好做咩… 你知唔知加記間 canadian tire,早年有個港女人去買黎做,係本雜誌講番佢買黎做既心酸史,真係唉!用咁多錢捱到隻積咁,個毎筆錢夠佢退休啦,franchise 勿鬼柴牙…

咁家下做生 ...
美國紅酒有D真係平過飲可樂...

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 7-11-2011 03:48 PM 發表 查看引用來源

美國紅酒有D真係平過飲可樂...
你果邊最平幾銀支… 澳洲有啲HK$10 都有…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-7 03:50 PM 發表 查看引用來源

你果邊最平幾銀支… 澳洲有啲HK$10 都有…
呢排無咩留意... 之前見過好似US$3支

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 7-11-2011 04:01 PM 發表 查看引用來源

呢排無咩留意... 之前見過好似US$3支
咁澳洲最平 HK$10都有,但好無飲就唔知啦!你都中意飲架?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-7 04:03 PM 發表 查看引用來源

咁澳洲最平 HK$10都有,但好無飲就唔知啦!你都中意飲架?
間中啦.. 紅酒有益嘛..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 7-11-2011 04:16 PM 發表 查看引用來源

間中啦.. 紅酒有益嘛..
一次飲到幾多…美國邊隻牌子好?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-11-7 04:17 PM 發表 查看引用來源

一次飲到幾多…美國邊隻牌子好?
頂龍兩杯..

引用:
原帖由 blondie_cheung 於 7-11-2011 04:32 PM 發表 查看引用來源

頂龍兩杯..
哈…咁小炸… 飲左high high 地先至會 high 喎…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆