上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 32

收藏  |  訂閱
2.9k  62.5k

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-4-14 01:07 AM 發表 查看引用來源
有情有生有骨有菜
潺菜最巧最野

咪咁嘔心啦 :smile_35: :smile_19:

早晨呀各位師兄~又係我小龍呀~首先同大家報告下今日既天氣~
上 午 9 時 天 文 台 錄 得:
氣 溫 : 23 度
相 對 濕 度 : 百 分 之 80
過 去 一 小 時 , 京 士 柏 錄 得 的 平 均 紫 外 線 指 數 : 2
紫 外 線 強 度 :低
:smile_38: :smile_38: :smile_38:

早上好, 打個咭先 :smile_o15:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-14 09:53 AM 發表 查看引用來源
早晨呀各位師兄~又係我小龍呀~首先同大家報告下今日既天氣~
上 午 9 時 天 文 台 錄 得:
氣 溫 : 23 度
相 對 濕 度 : 百 分 之 80
過 去 一 小 時 , 京 士 柏 錄 得 的 平 均 紫 外 線 指 數 : 2
紫 外 ...
CP 天氣呢?

引用:
原帖由 golftin 於 2011-4-14 10:42 AM 發表 查看引用來源

CP 天氣呢?

烏雲密佈~暴風雨來臨

引用:
原帖由 紀仁安 於 2011-4-14 01:38 AM 發表 查看引用來源
咪咁嘔心啦 :smile_35: :smile_19:
得閒去街市睇睇先啦:smile_45:
有咩嘔心得過瞞住老虎野公廁:smile_14:

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-14 11:01 AM 發表 查看引用來源
:smile_13: 唔係去街市及c9咩:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2011-4-14 10:54 AM 發表 查看引用來源

烏雲密佈~暴風雨來臨   
:smile_38:  風聲鶴唳~~草木皆兵~~

引用:
原帖由 撩傷個西 於 2011-4-14 11:01 AM 發表 查看引用來源
真係有呢種菜架~咬落去感覺滑潺潺架~好搞野:smile_27:

9硬就阿媽都吾認得啦~何況係老虎:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆