上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 29

收藏  |  訂閱
2.4k  48.6k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 01:14 PM 發表 查看引用來源
我想問你地有矛去過厚街喜來登桑拿玩呀~:smile_14: :smile_14:
酒店我有住過......是不錯的.......其他就不清楚了.......

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-30 01:15 PM 發表 查看引用來源
感情方面....
感覺良好......

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-30 13:13 發表 查看引用來源

人在江湖.....身不由己.............
每個人,有些事和物又何常不是,“平常心”這三個字有幾多個能參透和領悟…包括我,所以去到這年紀只要不是違背良心的事亦不要太执著,

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 13:16 發表 查看引用來源

我今次又矛瀨喎~都吾係次次做呢個動作既:smile_44:  
有冇搵bb呀:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 13:14 發表 查看引用來源
我想問你地有矛去過厚街喜來登桑拿玩呀~:smile_14: :smile_14:
係埋有好野呀:smile_47:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-30 01:30 PM 發表 查看引用來源
每個人,有些事和物又何常不是,“平常心”這三個字有幾多個能參透和領悟…包括我,所以去到這年紀只要不是違背良心的事亦不要太执著,
這個當然.....若要人似我........除非兩個我......一個人.....無可能得到全世界認同.........同樣地.........關公也有對頭人......我不殺伯仁......伯仁因我而死.......是非.....得失......無人可估計到........

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-12-30 11:34 AM 發表 查看引用來源

老青~巧耐矛見~點解咁耐吾蒲頭呀:smile_53: :smile_14:  
:smile_35:  閉關三個月練九陽神功囉~

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-12-30 11:38 AM 發表 查看引用來源
老青,你既家規都幾嚴苛喎!:smile_o10:
:smile_35:  唔係嚴嘅~~係禾燶之麻~

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-12-30 01:20 PM 發表 查看引用來源

酒店我有住過......是不錯的.......其他就不清楚了.......
多謝你

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-12-30 01:31 PM 發表 查看引用來源
有冇搵bb呀:smile_38:
有呀~仲有乳牛

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆