上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第二版)

收藏  |  訂閱
3.0k  109.4k

在世間尋覓愛侶 尋獲了但求共聚 然而共處半生都過去 我偏偏又後悔 別了她原為了你 留住愛亦留住罪 誰料伴你的心今已碎 卻有她在夢裡 為何離別了 卻願再相隨 為何能共對 又平淡似水 問如何下去 為何猜不對 何謂愛 其實最愛只有誰 何謂愛 誰讓我找到愛的證據 任每天如霧過去 沉默裡任寒風吹 誰人是我一生中最愛 答案可是絕對

http://www.youtube.com/watch?v=c7zuzzYZ_Ew

引用:
原帖由 michealwave 於 2012-12-11 12:22 PM 發表 查看引用來源

我覺得睇有關係去到邊同情況而定
如果僅僅係sp,咁一定好鍾意每次都做
如果有一定關係,又唔駛每次都要埋牙
咁愛佢想同佢親密d都好自然啫…同埋我係屋其無得做ma:smile_13::smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 12:31 PM 發表 查看引用來源

真係“一發不可收拾“,彭幾下已經無左:smile_39:。太少見所以心急,吾會吾係令到佢吾想前戲嘅其中一個原因?:smile_38::smile_38::smile_38:請師兄分析
我同新歡永遠都係搞到慶烚烚先上房,基本上上房前都已唔少前戲。
咁佢回唔到氣黎第二次既咩?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 12:26 PM 發表 查看引用來源

有次佢以為我睡了,佢同對方講電話,給我聽到:smile_o06:
我相信係固意比你聽嘅,內容是什麼?

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 12:26 PM 發表 查看引用來源

有次佢以為我睡了,佢同對方講電話,給我聽到:smile_o06:
你太太做到好明顯了,知唔知對方結婚未?

原來今日上午係men talk !!!
小弟獲益良多啊!!!

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 12:37 PM 發表 查看引用來源
我同新歡永遠都係搞到慶烚烚先上房,基本上上房前都已唔少前戲。
咁佢回唔到氣黎第二次既咩?
um…第二次可能時硬時軟,攪到我好忙:smile_42::smile_42::smile_42:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 12:40 PM 發表 查看引用來源

um…第二次可能時硬時軟,攪到我好忙:smile_42::smile_42::smile_42:
你地係即刻黎第二次,定係比佢訓一訓先黎?

回覆 2189# 的帖子

多謝TD正面評價!!! 可能曾經失敗過引致:smile_o03:
咁你要比多D信心我啦!!!:smile_o05: :smile_o05:
:smile_o01:

引用:
原帖由 royclub 於 2012-12-11 12:38 PM 發表 查看引用來源
原來今日上午係men talk !!!
小弟獲益良多啊!!!
交換偷食心得only

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆