上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.6k

其實扯旗痛係因為D線仲係度?
我琴晚痛到醒左, 之前因為食左藥唔會扯得行所以冇事...
仲有, 唔知唔包紗布得唔得?
包完之後好快甩囉.

HELP!!!!!線位果到好似有個圈咁凸左出黎,,好似腫左咁...D線位縫住左個腫左個位,,係唔係正常..3個月

我有問題想問:smile_13:
係公立醫院做割包皮手術大約要幾多錢,同由申請到做手術大約要幾耐?
係私家診所係唔係可以立刻做到,同收費大約幾多?

ps:我想做傳統手術

引用:
原帖由 influenza1203 於 2010-12-29 02:23 PM 發表 查看引用來源
其實扯旗痛係因為D線仲係度?
我琴晚痛到醒左, 之前因為食左藥唔會扯得行所以冇事...
仲有, 唔知唔包紗布得唔得?
包完之後好快甩囉.
個陣我都係咁 痛都hihi..
你冇分泌物出黎可以既 不過包左會衛生d保險d
我個陣長期包住 因為太敏感 - -冇野包住行唔到
我包完搵膠紙痴住- -

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-12-30 10:31 PM 發表 查看引用來源
HELP!!!!!線位果到好似有個圈咁凸左出黎,,好似腫左咁...D線位縫住左個腫左個位,,係唔係正常..3個月
有冇番去覆診?
3個月應該可以整走d線- -
你開刀定laser?

點解我包皮內見到有一粒粒突出黎?
2年前已經有.一開始有粒粒係好明顯紅紅地突出黎
宜家係唔明顯.但係仲有.唔該解答我個個先(:

CHING 門...岩岩今日折左線...但係有小小埂既時候 好似仲係有D痛咁...點解???
一痛即分散左注意力...好驚扯爆傷口...
唔係有線扯先會痛架咩?
好驚以後抵都痛.....@@

Day 19了, 唔知點解d白色線仲唔溶, 醫生係唔係用錯線!!!
扯果陣已經唔痛了, 但係點解我度長度的時候好似短了1-2cm?!!
而且龜頭個shape好似同以前有分別, 冇咁靚...
點解!!!!?
有冇人有用一現象出現?

引用:
原帖由 influenza1203 於 2011-1-9 12:41 PM 發表 查看引用來源
Day 19了, 唔知點解d白色線仲唔溶, 醫生係唔係用錯線!!!
扯果陣已經唔痛了, 但係點解我度長度的時候好似短了1-2cm?!!
而且龜頭個shape好似同以前有分別, 冇咁靚...
點解!!!!?
有冇人有用一現象出現?
你之前覆診有冇問醫生點解會咁...可能佢隻線無咁快溶
長度短左1~2cm?係咪同包緊果陣比
龜頭shape應該你而家無之前咁腫的情況

引用:
原帖由 2等天使 於 2011-1-9 03:39 PM 發表 查看引用來源
你之前覆診有冇問醫生點解會咁...可能佢隻線無咁快溶
長度短左1~2cm?係咪同包緊果陣比
龜頭shape應該你而家無之前咁腫的情況
應該係同包緊個時比...我都覺得自己短左...點解會咁...?????
係咪要好番晒先可以扯到好似之前咁?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆