上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.4k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 02:44 PM 發表

你好叻仔...今日你贏好多場呀...:097:
好彩兼有運...:097: 彩虹有冇嬴呀.?

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-17 02:44 PM 發表

隻"濰坊"已經一連第2次有超勁重飛...不過唔鍾意...:096:
呢隻飛 啦:096:

你買了9場}5風陵渡place未?記得收錢
引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-17 02:43 PM 發表
hi all brother:

I just login jar, any good tips ar, hehehheeee

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:45 PM 發表

師兄我地心照喇 .....我唔多講:097:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-17 02:48 PM 發表

師兄我地心照喇 .....我唔多講:097:
當然,多謝你咁信我:041:
跟住唔好玩咁大啦..:041:

師兄呢場比什麼?
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-17 02:45 PM 發表

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 02:44 PM 發表
買外檔)11號駿馬大師,但好似無票太好分,臨場看是否落票
我賫思維大致同師兄相同,駿馬大師唔落票就唔似......:092: 反而我會秤高返隻「威財寶」......

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-17 02:49 PM 發表
師兄呢場比什麼?
呢場全日最亂..最好唔玩,我只會玩6,9 2隻小小W/P...完全冇信心..:023:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 02:50 PM 發表

我賫思維大致同師兄相同,駿馬大師唔落票就唔似......:092: 反而我會秤高返隻「威財寶」......
退出......:044:

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-17 02:50 PM 發表

威才寶吾使買啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆