上一頁下一頁
發新話題

YY企企情報站2

收藏  |  訂閱
3.6k  419.1k

但佢皮膚白d就正。前晚又係7仔附近卜左件對腳好白輕中。

引用:
原帖由 三刀金主 於 2019-10-26 19:57 發表 查看引用來源
我啱啱先存記卜左件 7仔果邊橙衫熱褲輕中。幾好服務。桂香果到有兩幼
呢呢件辦公室係邊?
另外寒背好多女,雀館對面樓梯都有件食得,再前少少巷仔有條百恤衫中女,小肥但勁大波,好很正!!!

老冠劫後重生!今晚甘Q有六中麻麻,財仔至巴位7,8件中,宵尾至紅V有十件中,皆屎有十多件中,舊菜多可食度一般!

辦公室我都係第一次去  係7仔對面轉彎有時鐘樓梯上

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上tg撩到件ptgf出來見下,佢話不賣身,去唱k收五魚,今晚唱預人頭費加一共六舊,可唱三個鐘,話只可攬腰冇拖手冇渣波冇kiss,見了真人樣麻麻四眼妹,即閃走人,再去巡下食件兩魚中女算!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-10-26 21:13 發表 查看引用來源
上tg撩到件ptgf出來見下,佢話不賣身,去唱k收兩魚,今晚唱預人頭費加一共六舊,可唱三個鐘,話只可攬腰冇拖手冇渣波冇kiss,見了真人樣麻麻四眼妹,即閃走人,再去巡下食件兩魚中女算! ...
呢期老泉好野多多,去撞下手神,剛食咗件白滑長腿超大波中,應該有D cup 青筋波,係漆仔對面巴站頭!!!

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2019-10-26 09:37 PM 發表 查看引用來源

呢期老泉好野多多,去撞下手神,剛食咗件白滑長腿超大波中,應該有D cup 青筋波,係漆仔對面巴站頭!!!
泉記離我幾遠下,交通唔方便呢!

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2019-10-26 21:43 發表 查看引用來源

泉記離我幾遠下,交通唔方便呢!
橙衫長腿美女訓醒又出現,真係勁正,剛屌完靚中依家好想食埋佢,可惜真係冇能為力!!!!

橙衫熱褲長腿幾好,有錫我lin。唔催鐘,係皮膚黑左d,我鍾意白。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆