上一頁下一頁
發新話題

正宗泰式推油

收藏  |  訂閱
3.4k  625.4k

引用:
原帖由 積奇625 於 2019-2-12 12:57 PM 發表 查看引用來源

我總共上過3樓兩次,兩次我都覺得佢哋按得唔好。 所以我寧願去二樓。 今期二樓嗰個泰姐按得都好求其,所以暫時休息。
有人喜歡夠力!去三樓。
有人喜歡柔和!去二樓。
有人喜歡光豬!去二樓。
有人喜歡小鹹!去二樓。
有人喜歡清淡!去三樓!
各適其式!!

引用:
原帖由 我快樂起G 於 2019-2-10 02:32 PM 發表 查看引用來源

C兄你個Post真係睇唔明,一见c10同多ham係指咩?
个c10 幾大件下,似屋企工人媽媽咁lor, 完全冇食慾,不過萬一後生幫你part 2就正、part 1………………求其冇力

剛試左城記打古道,後生泰妹按得幾好,少少咸後段聊我食航空餐開5魚連骨鐘,我啋佢都傻2魚幾食個航空餐當我冇咁豪華,埋單照俾2魚6骨鐘+2草tips 走人,整體其實按得唔錯

引用:
原帖由 ckc12345 於 2019-2-12 07:00 PM 發表 查看引用來源
剛試左城記打古道,後生泰妹按得幾好,少少咸後段聊我食航空餐開5魚連骨鐘,我啋佢都傻2魚幾食個航空餐當我冇咁豪華,埋單照俾2魚6骨鐘+2草tips 走人,整體其實按得唔錯 ...
師兄,比多少少提示下?thanks

引用:
原帖由 knpp2007 於 2019-2-12 09:55 PM 發表 查看引用來源

師兄,比多少少提示下?thanks
數字台有賣廣告果間,好易搵

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 ckc12345 於 2019-2-12 10:45 PM 發表 查看引用來源

數字台有賣廣告果間,好易搵
6台4台都明,如果講數字台係咪兩台都有?

陸台有好多太骨料, 灣仔近排好似無咩好玩!

引用:
原帖由 ckc12345 於 2019-2-12 07:00 PM 發表 查看引用來源
剛試左城記打古道,後生泰妹按得幾好,少少咸後段聊我食航空餐開5魚連骨鐘,我啋佢都傻2魚幾食個航空餐當我冇咁豪華,埋單照俾2魚6骨鐘+2草tips 走人,整體其實按得唔錯 ...
這間去過一次,因有約,只按60分鐘,聊我食航空餐開4魚連骨鐘,我又係啋佢都傻。最後找回$32,冇下次

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆