上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

黎悉尼好啊!可以偶遇人妻

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-24 12:42 PM 發表 查看引用來源
差唔多就到我最鐘意嘅節日,聖誕節. 每逢聖誕都俾到種好開心好blessing嘅感覺俾我. 周圍白雪雪,去到邊都好似一幅好靚好浪漫嘅畫咁.
雖然好凍,但係周圍嘅燈飾,佈置,周圍播放緊嘅christmas carol, 所有野都令到我 ...
原來妳对波都幾挺。隻手仲放在中間。

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-24 12:42 PM 發表 查看引用來源
差唔多就到我最鐘意嘅節日,聖誕節. 每逢聖誕都俾到種好開心好blessing嘅感覺俾我. 周圍白雪雪,去到邊都好似一幅好靚好浪漫嘅畫咁.
雖然好凍,但係周圍嘅燈飾,佈置,周圍播放緊嘅christmas carol, 所有野都令到我 ...
開心到自摸

Weekend太夜瞓,下午5點幾仲喺床,what am I doing?..... ~_~

死啦,仲好眼瞓添..... :smile_o08:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-27 05:14 PM 發表 查看引用來源
Weekend太夜瞓,下午5點幾仲喺床,what am I doing?..... ~_~

你個腳踭,我睇錯左好似有人幫你lum 緊:smile_13:

哈哈~我剛收工咩啖咋!:smile_o06:

巧想陪你瞓

等左好耐都冇黑絲

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-27 05:14 PM 發表 查看引用來源

真係好好⋯⋯靚既身型😍👍🏻👍🏻

引用:

你眼瞓但我俾你張相搞到醒哂啵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆