上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#15 --- <青蔥歲月續>

收藏  |  訂閱
3.0k  39.2k

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-26 11:46 AM 發表 查看引用來源

聽你咁講⋯見到馬甲線
咩core muscle/abs?
唔求見到馬甲線,但求無左個C9肚🤣🤣
Core muscle即係重心肌肉,肚肚,腹,大脾上段咁。abs即腹。
想鏟走個大肚腩

引用:
原帖由 型爸 於 2017-6-26 11:36 AM 發表 查看引用來源

粗左落手臂度
唔怪之得我隻右手會粗啲大力啲啦!
Wakaka...

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-26 11:02 AM 發表 查看引用來源
情趣大秘寶.

識我既都知道間唔中有D野做下,今次繼造彩虹後,繼續介紹俾師兄們.
話說小弟早排買左D野俾小朋友,而今次就有別於平時既獎勵又或直接咁送俾佢地.而係將禮物放係一個平時極少去既地方,跟手畫上一張藏寶圖 ...
Dragon,師兄實在心思無限! 咁送禮物實在很好玩!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-26 11:09 AM 發表 查看引用來源
JJ..........呢樣去食生蠔啦師兄,HAHA........
照計無得練粗架喎,師兄想操D咩先,我問問教練先:smile_34::smile_34:
哈哈,我都覺得冇得練… 我要變走多啲肚腩就很好。

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-6-26 11:31 AM 發表 查看引用來源
咁你已唔錯了!我連個樣都想執下囉!
😔😔😔
Sam師兄想執到似邊個?

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-26 11:31 AM 發表 查看引用來源

哈哈⋯無分別?
真的啊!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-26 11:42 AM 發表 查看引用來源

耐唔時有自己做下瑜珈
呢個星期就係加左一組core muscle/abs黎做。個人做到震晒喪標汗
Coco真係好勤力做運動啊!

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-6-26 11:52 AM 發表 查看引用來源

唔求見到馬甲線,但求無左個C9肚🤣🤣
Core muscle即係重心肌肉,肚肚,腹,大脾上段咁。abs即腹。
想鏟走個大肚腩
coco姐講既大應該唔算大

引用:
原帖由 doubling 於 2017-6-26 12:22 PM 發表 查看引用來源

coco姐講既大應該唔算大
唔係啦,堅大肚腩,可以摵得住個肚
堅係師奶肚

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-6-26 10:27 AM 發表 查看引用來源
HI 大家好.
早晨啊,我前日游完水,攰到3個點.
但對於我呢D老餅臨老入水池黎講實在好爽,希望快D學得得心應手.
而今次發現教練佢非常堅大隻,游完後佢仲講,如果我有興趣,仲可以跟佢去健身添,跟手就問我想操邊度 ...
師兄個游水教練又真係幾好人㗎喎!教完你游水,然後又教你練大隻,到時候真係一副靚靚Body,又可以吸引吓班C9,話唔定有意外收㗎喎!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆