上一頁下一頁
發新話題

蜜會Y小姐最終章P1目錄; 青山走犯放閃@LISA@YAN@BOBO@小寧 @性女P141,142,143,144,159

收藏  |  訂閱
2.6k  75.1k

一淫四蕩女,如果加埋我,變成六個人,六六無窮,可以嗎?

早晒

禪兄,你要放多d圖啦~因為我覺得有辟邪作用~哈

一早起身睇禪空師兄篇文,好一個淫詩會友,非常精彩,等我又鳩噏兩句先……

唔講佛經講淫經
屌閪揸波誰最醒
講淫說賤引版興
禪po淫女粒粒星

雖然係遲左啲,但都掹吓衫尾嘛!
禪空師兄,其實我係來自葵涌醫院的……
哈哈……

引用:
原帖由 哥哥peter 於 2015-5-19 08:16 AM 發表 查看引用來源

peter兄講得無錯,一來辟邪,二來等我哋大飽眼褔!^_^

引用:
原帖由 哥哥peter 於 2015-5-19 08:16 AM 發表 查看引用來源

辟邪:smile_o01:又好似係有啲用喎

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-5-19 08:26 AM 發表 查看引用來源

我仲撐得住

引用:
原帖由 bobowong224 於 2015-5-19 08:26 AM 發表 查看引用來源

一頭有啦~吾見晒啦

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-5-19 08:20 AM 發表 查看引用來源
一早起身睇禪空師兄篇文,好一個淫詩會友,非常精彩,等我又鳩噏兩句先……

唔講佛經講淫經
屌閪揸波誰最醒
講淫說賤引版興
禪po淫女粒粒星

雖然係遲左啲,但都掹吓衫尾嘛!
禪空師兄,其實我係來自葵涌醫 ...
Hihi...josh師兄,多謝你分享呢。。首詩好正。俾個讚先。

呢個post歡迎任何神經病走犯人士。哈哈。,,

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-5-19 08:43 AM 發表 查看引用來源

Hihi...josh師兄,多謝你分享呢。。首詩好正。俾個讚先。

呢個post歡迎任何神經病走犯人士。哈哈。,,

梗係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆