上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 25

收藏  |  訂閱
3.1k  67.8k

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-13 10:57 AM 發表 查看引用來源

反出來瀨,,,估一政界女士

范徐麗泰:smile_o12:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-10-13 11:01 AM 發表 查看引用來源

做護士好呀~幫人探熱:smile_47:  
探邊到呀咁

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-13 10:56 AM 發表 查看引用來源
Daily report to old sec.
100 %...........

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-10-13 10:45 發表 查看引用來源
又吾係咁恐怖.....事實你只有一條路....除非你係不愛江山愛美人
高總在職場上可以長袖善舞,感情事上就犯了好多男人會犯毛病,可能以前高總所認識的女人都知道高總的身份,所以相處或許會遷就高總,反而呢個不知高總身份,相對比較率性,高總可能就係咁難以放下:smile_39:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-10-13 11:08 AM 發表 查看引用來源

探邊到呀咁
梗係肛門啦:smile_47:

金仔~我見到你喇~快啲入黎報告下最新既感情狀況:smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-13 11:11 AM 發表 查看引用來源

100 %...........
上到湖南,會吾會做出一些,對得住細佬,但對吾住老秘的事

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-10-13 11:12 AM 發表 查看引用來源
高總在職場上可以長袖善舞,感情事上就犯了好多男人會犯毛病,可能以前高總所認識的女人都知道高總的身份,所以相處或許會遷就高總,反而呢個不知高總身份,相對比較率性,高總可能就係咁難以放下:smile_39:
正正就是.....你們近日所講既..............中晒...........
她有時候....對我很兇的......罵.....也很惡的.......真的.....和其他不一樣..........

引用:
原帖由 golftin 於 2010-10-13 11:22 AM 發表 查看引用來源

上到湖南,會吾會做出一些,對得住細佬,但對吾住老秘的事

真係唔知........點答你..............

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-10-13 11:27 AM 發表 查看引用來源

正正就是.....你們近日所講既..............中晒...........
她有時候....對我很兇的......罵.....也很惡的.......真的.....和其他不一樣..........
我都鐘意呢d, 夠 "真"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆