上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第2版已經爆左POST喇,有興趣既人,請去第3版啦

收藏  |  訂閱
5.0k  122.8k

引用:
原帖由 稚狼 於 2009-5-19 11:52 PM 發表 查看引用來源

唔知啊... 我都唔知... 完全唔關我事,我黎到都已經成地狗毛
我明明見到係你帶頭先~~唔好扮野啦~~:025:

我都知你想食我~親愛的~好耐啦~~:025:

引用:
原帖由 haha_ 於 2009-5-19 11:57 PM 發表 查看引用來源

係呀~ 唔做就會變肥熊 :096:
我之前返學個陣都有做..
不過返左工之後就冇..所以依家越黎越肥~~~

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-19 11:58 PM 發表 查看引用來源

我明明見到係你帶頭先~~唔好扮野啦~~:025:

我都知你想食我~親愛的~好耐啦~~:025:
咁都比妳發現左,咁我唯有... 唯有扮無事發生啦~

某狼:我路過咋WOO,發生左D咩事

可惜上傳唔到,唔係比你地睇下我d畫功去到邊,順便指導一下嘛…

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-19 11:52 PM 發表 查看引用來源

親愛的...........你要救我啊><
[不過其實以我既身型...我估應該冇事..hehe~~]
親愛的~~做咩今日個個都蝦你架~~乖....錫返....:135:
(比人食咗D肥肉都唔錯...咁咪廋D囉~~:071: )

引用:
原帖由 haha_ 於 2009-5-19 11:56 PM 發表 查看引用來源

法證有咩發現?!
找到一D狼的毛髮..地上好多口水...應該係隻狼留低...:071: :071:

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 12:02 AM 發表 查看引用來源

親愛的~~做咩今日個個都蝦你架~~乖....錫返....:135:
(比人食咗D肥肉都唔錯...咁咪廋D囉~~:071: )
但係佢地食到連骨都煲埋湯........
應該係因為佢地個個都唔鍾意我--''.....

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-20 00:01 發表 查看引用來源

我之前返學個陣都有做..
不過返左工之後就冇..所以依家越黎越肥~~~
:096::096: 做番啦咁就

隔離鋪兩位店長過晒嚟...
咁...
小心走犯喎

引用:
原帖由 lilianchan0511 於 2009-5-20 00:05 發表 查看引用來源

找到一D狼的毛髮..地上好多口水...應該係隻狼留低...:071: :071:
咁你快o的拉隻狼番o黎啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆