上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#51 - 最後一次 P1, P186

收藏  |  訂閱
2.9k  52.8k

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-11-2 03:33 PM 發表 查看引用來源
天氣可唔可以再涼少少,唔係好夠秋意
岩岩係東京返來好卦住果邊既秋風
我都係京都返黎,覺得香港好熱😝😝😝

引用:
原帖由 anthonychan 於 2019-11-2 03:53 PM 發表 查看引用來源

你屋企樓下果間好味d
對面間台灣野都正
師兄,咁你有無見有時間,上埋樓上既屋企呢?

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-11-2 03:51 PM 發表 查看引用來源

咪大條道理搵個地方休息吓
咁真係好大條喎今次:smile_34::smile_34:
要去個party room先得~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-2 03:55 PM 發表 查看引用來源

師兄,咁你有無見有時間,上埋樓上既屋企呢?
龍兄又講笑啦

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-11-2 03:46 PM 發表 查看引用來源

有呀!仲有人叫我一齊selfie添
師妹,艷遇既野要講多D~~

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-11-2 03:54 PM 發表 查看引用來源

我都係京都返黎,覺得香港好熱😝😝😝
香港熱到呢😝
十幾度啲氣溫真係一流

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-2 03:58 PM 發表 查看引用來源

師妹,艷遇既野要講多D~~
佢見我著得好少衫,問我係咪好凍,我話係呀,佢又問下我邊到黎,再介紹下自己咁,問我介唔介意拍張selfie,咁咪好啦
不過,影完後就各自各努力,無留contact😂

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-11-2 04:04 PM 發表 查看引用來源

佢見我著得好少衫,問我係咪好凍,我話係呀,佢又問下我邊到黎,再介紹下自己咁,問我介唔介意拍張selfie,咁咪好啦
不過,影完後就各自各努力,無留contact😂 ...
問完好凍之後就只係影相?呢D搭訕技巧真係.........其實對方係唔係講緊日文,叫一陣跑跑下去佢酒店休息啊?點知太多人,妳地撞散左......

引用:
原帖由 anthonychan 於 2019-11-2 03:57 PM 發表 查看引用來源

龍兄又講笑啦
下,我認真架,通常同個女仔食完野,禮貌上要送返屋企架嘛~~~~
咁去到樓下,女仔就會問上唔上去飲咖啡或者奶茶架,我果個年代係咁架,唔知而家係咪喳...........

引用:
原帖由 dragonbone 於 2019-11-2 04:21 PM 發表 查看引用來源

問完好凍之後就只係影相?呢D搭訕技巧真係.........其實對方係唔係講緊日文,叫一陣跑跑下去佢酒店休息啊?點知太多人,妳地撞散左......
其實如果係,應該點搭訕好呢?龍兄你會點做?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆