上一頁下一頁
發新話題

一位人妻被人露出的心路歷程** Arrived! 開估!!^^ p.261

收藏  |  訂閱
4.1k  815.7k

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-24 02:17 PM 發表 查看引用來源

咁事情係點發生?
例如坐長途巴士玩露出
揀平時唔會坐既路線
揀D覺得無咩危險性既單身男落手
佢果時都會有配合
著D好方便我落手既裝束去玩
佢果時有條鬆身連身裙我好鍾意
佢會俾我搞到入面咩都無著先上車
再係D目標面前攬攬錫錫
覺得安全, 先會再進一步升級
果時手機無鏡頭無上網
有咩俾人睇見都係果度睇果度散
所以果時真係覺得無咩所謂
摸大脾, 揭高裙
或者再入肉D都有試過
不過真係要揀岩目標先會敢

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-6-26 01:59 PM 發表 查看引用來源
當時我真係好亂 好驚 唔知大家有沒試過合埋雙眼玩過山車? 嗰種唔知幾時會快 幾時會慢,唔知幾時會跌落去嗰種好驚 但又好期待嘅感覺....
我ex當年真係有用過合埋眼玩過山車去形容佢咩feel.... :smile_30:

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-24 12:42 PM 發表 查看引用來源
差唔多就到我最鐘意嘅節日,聖誕節. 每逢聖誕都俾到種好開心好blessing嘅感覺俾我. 周圍白雪雪,去到邊都好似一幅好靚好浪漫嘅畫咁.
雖然好凍,但係周圍嘅燈飾,佈置,周圍播放緊嘅christmas carol, 所有野都令到我 ...
右手:smile_o05::smile_o05:

只要係你post,就覺得好靚

I will also go Sydney this Christmas with family, wonder if i can see you there!😜

咁要呵返先得喎
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-21 11:46 AM 發表 查看引用來源
喺屋企附近買緊豆漿粢飯,等待中....
間鋪頭好細間(不過好好食) 去親都人山人海,宜家亦都唔例外. 入邊連企都沒位企.

啱啱排隊order嗰時有3-4個人喺櫃檯俾緊錢,周圍都逼滿晒人, ...

隻手做咩呢:smile_47:
引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-24 12:42 PM 發表 查看引用來源
差唔多就到我最鐘意嘅節日,聖誕節. 每逢聖誕都俾到種好開心好blessing嘅感覺俾我. 周圍白雪雪,去到邊都好似一幅好靚好浪漫嘅畫咁.
雖然好凍,但係周圍嘅燈飾,佈置,周圍播放緊嘅christmas carol, 所有野都令到我 ...

引用:
原帖由 快樂人妻 於 2017-11-14 06:29 發表 查看引用來源
零晨五點,老公又出咗trip, 自己孤伶伶喺張床到瞓唔着. 之前有本書睇到一半未睇完,諗住睇埋佢希望可以睇睇下睇到瞓着覺,但係點知 end up 成本書睇晒 :smile_o08:

https://s8.postimg.o ...
Mary Roach 👍👍,我睇過佢另外一本,Packing For Mars

引用:
白雪不及你雙峰的白來得吸引!去到悉尼記得著少d嗰邊好熱,但請記緊繼續露出俾想我地睇!

引用:
差唔多就到我最鐘意�節日,聖誕節. 每逢聖誕都俾到種好開心好blessing�感覺俾我. 周圍白雪雪,去到邊都好似一幅好靚好浪漫�畫咁.
雖然好凍,但係周圍�燈飾,佈置,周圍播放緊�christmas carol, 所有野都令到我 ...
只係見到張相,已經硬硬地

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆