上一頁下一頁
發新話題

關於SL嘅資格 II P1#1, 2, 4 p72 update P133 #1986 涅槃重生嘅火鳳凰

收藏  |  訂閱
2.5k  53.6k

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-7 02:08 AM 發表 查看引用來源

多謝咯,多謝暗狼兄,多謝,3P2Q, 多謝Yan妹。

C姐唔再寫?

引用:
原帖由 暗狼 於 2015-2-7 01:22 AM 發表 查看引用來源

失控了

分清自己角色, 更何況你自己都上左岸, 你想將佢私有化?
佢背景根本唔會比任何人私有化到,無時間去發展一段關係是致命傷,如果佢有咁既資質可以私有化,我就唔會遇到我現任。

引用:
原帖由 暗狼 於 2015-2-7 01:24 AM 發表 查看引用來源

咁你不如開宗明義約佢上房啦
不過去睇戲會內疚過 淨 SEX?
曾經有次同佢講,我聽人講,去維記開房有杯送,我都唔記得邊年,我話我想要隻杯,佢答我: 個啲地方咁污糟,我唔去啲咁cheap既地方...:smile_42:

前晚先搞笑,我同佢講:我有朋友想睇格雷的五十道色戒,套野係講SM既,佢叫我: <呢啲朋友妳都唔好同佢聯絡咁多啦!!!>天啊!!!你唔係真係覺得我係咁純情﹑咁需要保護呀嘛???幾年前係你飛緊個陣,我比人邀請過做S,都試埋做M架喇喎...:smile_39:

我覺得淨sex,其實簡單快捷﹑目標明確,冇咁多顧慮...

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-7 03:40 AM 發表 查看引用來源

原來,為愛收山,一詞,好重。重到連自己嘅呼吸都會唔見。

值唔值得,我唔知。

原本,想重新edit呢個回復,但個天似乎唔想比我edit...

咁,一切隨緣。隨心。

裂痕,其實係有,何時,能,修 ...
恭喜曬......祝妳幸福...

引用:
原帖由 gn01724229 於 2015-2-7 10:35 AM 發表 查看引用來源

曾經有次同佢講,我聽人講,去維記開房有杯送,我都唔記得邊年,我話我想要隻杯,佢答我: 個啲地方咁污糟,我唔去啲咁cheap既地方...:smile_42:

前晚先搞笑,我同佢講:我有朋友想睇格雷的五十道色 ...
我真係覺得, 道不同..................
如果sex對你真的有大需要, 咁就慢慢去選擇一個新的sp取代佢啦

覺得值得keep 住佢, 未做朋友囉

引用:
原帖由 飛機思 於 2015-2-7 12:24 AM 發表 查看引用來源
今晚,對於我嚟講,係好重要嘅一晚。
話咁快就2個星期了,呢2個星期好靚,一切都好靚,有悲有喜。但心動多過心痛。
一切很美只因有你。
希望,我地可以繼續走下去。路,一直都在。
http ...
恭喜思妹修成正果,叔叔祝您地三世幸福,悲中有喜,苦亦覺甜~

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-7 11:16 AM 發表 查看引用來源
恭喜思妹修成正果,叔叔祝您地三世幸福,悲中有喜,苦亦覺甜~
我多數係祝福 "盡情享受現有的快樂"

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-7 11:05 AM 發表 查看引用來源

我真係覺得, 道不同..................
如果sex對你真的有大需要, 咁就慢慢去選擇一個新的sp取代佢啦

覺得值得keep 住佢, 未做朋友囉
曾經相同過,不過可惜真係無時間,曾經既我...係直接同佢(以下簡稱A)講: 等...係冇所謂,不過點都比個限期我吖...A係答: 我都想有限期,而家講緊係返工﹑係做野,就算轉左份工,咪都係一q樣!個個都係咁做架啦...

現任最初都有問過我,因為我同A唔一齊原因最主要真係因為無時間,如果A有日突然間唔使做,突然有時間咁點算...???我都問過A,A答我: 個project只少仲有十年要做...當然啦,可以隨時劈炮唔撈,不過第二度分別都不大。

嘗試過同A做返朋友...不過畢竟有段咁既過去,好易點得返著,咁多年...幾時紅燈﹑幾時係綠燈,佢清楚既...:smile_13:

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-7 06:53 AM 發表 查看引用來源

C姐唔再寫?

傻啦,肯定繼續寫。

引用:
原帖由 3P2Q 於 2015-2-7 11:22 AM 發表 查看引用來源

我多數係祝福 "盡情享受現有的快樂"
一句,未準備好。其實,可以避免咗好多未知嘅不穩定因素。自我堡壘最安全嘅狀態。
但,未準備好真係最好嘅狀態?未準備好,永遠唔會接受到新事物,未準備好,永遠打開唔到自己嘅心扉,未準備好,永遠唔會有嘢等你準備好。
一句未準備好,其實,可以,殺死,好多嘢。包括,心及信念。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆