上一頁下一頁
發新話題

為了幹我,他連生命也豁出去,事後房間盡是縱慾過度的性愛痕跡

收藏  |  訂閱
2.8k  68.3k

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-6 11:50 AM 發表 查看引用來源

Phoebe,忙都要食飯!加油啦

我會架啦~ 一陣要同老細成班人出去試菜....試完仲要返公司繼續搞掂埋d野:smile_39:

引用:
原帖由 pamela_lin 於 2011-10-6 11:33 AM 發表 查看引用來源
你已經成為QQ格格了,跟妳一起還有妹妹格格,紫紫格格...
喔....各位格格好~~~~^^QQ向各位請安

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-6 12:00 PM 發表 查看引用來源

我會架啦~ 一陣要同老細成班人出去試菜....試完仲要返公司繼續搞掂埋d野:smile_39:
我感覺的野做唔完,你同大家都要小心身子!轉季好多細菌易病

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-6 11:53 AM 發表 查看引用來源
各位有咩好歌介紹?

師兄:你要聽歌來做什麼用途呢?

P妹 and dear all~~~ 午安!

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-6 12:00 PM 發表 查看引用來源

phoebe小姐,你公司咁好有得試菜!真的令人羨慕!辛苦都值得!

引用:
原帖由 Kenji 於 2011-10-6 12:35 PM 發表 查看引用來源

師兄:你要聽歌來做什麼用途呢?
純粹聽歌

引用:
原帖由 rex1120 於 2011-10-6 12:40 PM 發表 查看引用來源

純粹聽歌

日本樂隊Uverworld的歌都不錯。你可以試聽下。

引用:
原帖由 Kenji 於 2011-10-6 12:37 PM 發表 查看引用來源

phoebe小姐,你公司咁好有得試菜!真的令人羨慕!辛苦都值得!
試菜係我既工作之一....因為我公司係做飲食業ge:smile_44:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2011-10-6 12:50 PM 發表 查看引用來源

試菜係我既工作之一....因為我公司係做飲食業ge:smile_44:
呵呵!good job來喔!
我都喜歡試菜,不過要自己比錢。
我都有去X哥那一家龍X試他們的菜。。。。。他們好多時令菜式都好正!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆