上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 30

收藏  |  訂閱
2.6k  59.6k

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-18 11:40 AM 發表 查看引用來源

18 歲嗰時呀 !!  係女仔都索啦 !!

有個5'11" 高 90% 似金城武...........追我...
佢好有型 !!:smile_o05:

又有個..大隻佬..日日係 locker 等我放學..
攪到要我细佬出馬.. 日日做護花.... ...
你而家幾多歲?

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-18 11:43 AM 發表 查看引用來源

你而家幾多歲?
吾覺吾覺已經68....哈哈!  講笑:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-17 11:37 PM 發表
花姐係索女泥架....咁之前你當佢係余慕蓮牙?:smile_22:
你唔好咁講...如果有一天我現真身 !!

可能ugly  到...嚇死你地...

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-18 11:40 發表 查看引用來源

18 歲嗰時呀 !!  係女仔都索啦 !!

有個5'11" 高 90% 似金城武...........追我...
佢好有型 !!:smile_o05:

又有個..大隻佬..日日係 locker 等我放學..
攪到要我细佬出馬.. 日日做護花.... ...
我就係嗰個大只佬:smile_39: 點解你當時要避我:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 18-1-2011 11:37 發表 查看引用來源
花姐係索女泥架....咁之前你當佢係余慕蓮牙?:smile_22:
吾係!

係我自己嘅問題啫!

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-17 11:43 PM 發表

你而家幾多歲?
:smile_o05: 细過你咯 !!

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-17 11:47 PM 發表
我就係嗰個大只佬:smile_39: 點解你當時要避我:smile_30:
你都同第 2 個結咗婚... 重問 !!!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-18 11:48 AM 發表 查看引用來源

:smile_o05: 细過你咯 !!
你又知 :smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-17 11:50 PM 發表

你又知 :smile_o10:
咁你幾大先 !!

引用:
原帖由 lotus-flower 於 2011-1-18 11:17 AM 發表 查看引用來源

好少次....但係最高record .....:smile_o05:

同時有 7 個人追........
妳甘索~有冇相睇:smile_47: :smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆