上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 3)

收藏  |  訂閱
3.0k  446.5k

割左都有成3個月..點解D線位仲係腫..好似舊薯圈咁...係唔係唔正常

引用:
原帖由 influenza1203 於 2010-12-23 11:47 PM 發表 查看引用來源
我去左陳醫生度割, 全部都係姑娘, 攪到我好尷尬~
割前佢話幫我影相做record,割完又影, 各位有冇呢個步驟呀?
我用laser割既, 割完之後今日係day2, 想問果塊黃色既膠幾時先會整走佢架?
我都唔知咩叫水腫,因為本身條 ...
hei,緊會有姑娘啦,我唸佢哋都見慣所以我又唔覺尷尬喎
佢哋影完相我仲叫姑娘send 埋比我添:smile_30:作個留念
膠布1星期反醫生到除,ching你咪好彩囉,扯旗都唔係好痛,有d ching會一晚痛醒幾次ga:smile_27:
小便你試吓坐係到去咪無咁呢hea囉,我開頭都有d分叉,之後就無事lu
手勢應該ok ga, so fast 我做完都有大半年
不過最緊要係你自己要好好護理個傷口,保持乾爽

引用:
原帖由 阿仙奴SF 於 2010-12-24 12:33 AM 發表 查看引用來源
割左都有成3個月..點解D線位仲係腫..好似舊薯圈咁...係唔係唔正常
三個月....好似耐左小小BO CHING....睇睇醫生好=.=:smile_14:

第2日報告...
各CHING...小弟尋日入醫院...終於割左....
我係局部麻醉...不過真係幾恐怖....
佢係PATPAT幫我打左支針先話止痛..不過我唔覺有咩用...
入到去醫生打左支麻醉係細老到...點知中間好似痛左幾次...
幾幫我補左幾次針...真係痛到成個人拉硬晒=.=

做完之後訓左成日..個傷口都係小小出血....,唔係好嚴重..今日番黎行個時某的位都仲係有小小痛..
不過醫生幫我換完沙布就話OK..下星期2再去睇下...
我想問下如果冇整濕到,,,塊沙布係咪可以就咁KEEP到下星期2先換?
因為我真係唔多識自己換...同埋又咩都冇...

第一次見到自己細老個樣..(反開晒..咁多年都未試過一次..)
唔知係咪SHAVE左..又反開晒..感覺好似大左咁....@@

真係咩痛都開心晒....

不過醫生只係開左粒消炎+止痛既藥....

我都唔記得左問佢係咪有D 斬時唔扯既藥...
我都好驚依幾日訓個時會扯?

想問下CHING 訓個時會扯,,會唔會搞到傷口爆?

12碎反唔起算唔算正常:smile_40: ?我好多同學都反得起..我一去小便個陣時...會漲起..d尿向正中間都會好似散彈1樣...鮫到到到都有尿-.-..點算..?

引用:
原帖由 小威廉 於 2010-12-24 09:01 AM 發表 查看引用來源

hei,緊會有姑娘啦,我唸佢哋都見慣所以我又唔覺尷尬喎
佢哋影完相我仲叫姑娘send 埋比我添:smile_30:作個留念
膠布1星期反醫生到除,ching你咪好彩囉,扯旗都唔係好痛,有d ching會一晚痛 ...
Thanks ar.
唉,好白痴, 聖誕先黎割, 冇得去玩, 就算玩都唔自在, 因為會有時有陣刺痛, 又怕撞親佢.
但係唔係聖誕去割就冇時間..
佢塊膠紙下面D位爆左, 又有D溶洽地, 搞到我有D痕...
希望唔好發炎啦...

引用:
原帖由 influenza1203 於 2010-12-25 04:38 PM 發表 查看引用來源

Thanks ar.
唉,好白痴, 聖誕先黎割, 冇得去玩, 就算玩都唔自在, 因為會有時有陣刺痛, 又怕撞親佢.
但係唔係聖誕去割就冇時間..
佢塊膠紙下面D位爆左, 又有D溶洽地, 搞到我有D痕...
希望唔好發炎啦...
MERRY XMAS ar CHING..
我都係聖誕去割..同你一樣...
係屋企好悶...又唔可以去玩...

引用:
原帖由 johna123 於 2010-12-25 12:16 PM 發表 查看引用來源
12碎反唔起算唔算正常:smile_40: ?我好多同學都反得起..我一去小便個陣時...會漲起..d尿向正中間都會好似散彈1樣...鮫到到到都有尿-.-..點算..?
你呢d係好典型的包皮過窄...多數都要割架啦, 問定屋企人啦
唔係過窄其實細到幼稚園ge都可以反到, 過窄的話成人都唔會反到的

各位兄弟記得戒口戒色,聖誕唔好飲酒!

JJ向上放有助消腫~

聖誕快樂~早日康復~

引用:
原帖由 SexMobile 於 2010-12-25 07:33 PM 發表 查看引用來源
各位兄弟記得戒口戒色,聖誕唔好飲酒!

JJ向上放有助消腫~

聖誕快樂~早日康復~
CHING....戒口....有咩唔食得?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆