上一頁下一頁
發新話題

《再也不禁欲了》聊天吹水站😜

收藏  |  訂閱
4.9k  162.6k

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 10:02 發表 查看引用來源
说到体力,本husky绝对没问题,哈哈哈
接下来就是,我是希望对方完全做主的,男生会喜欢这样的女生吗?
最后,要怎么样的照片才适合呢?
很多男性也喜歡主導,這個應該不是問題!😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 09:57 發表 查看引用來源
在别人面前故意特地专门弄掉肩带算不算?
你有試過?😉

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 09:58 發表 查看引用來源
我一旦爱爱了,就不想停下来了
那對方一定要很好體力了!😬

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 08:38 發表 查看引用來源
“親眼所見親身經歷, 好多單身狗公朋友開口埋口講點樣o既女人先為之夠索, 好似好有研究咁
闊別一排再見返面, 已經拍緊拖甚至結埋婚, 搵返o黎o既女伴同佢本人以前成日講話要媾要上o既果種女人完全九唔搭八”
这个我也 ...
但又好奇怪喎, 呢d 好似好懂得女性o既男人反而好難搵到女
反而果d 粗枝大葉o既, 在女性角度而言就更令人著迷主動獻身 本宮中意過o既幾個男人都係屬於呢個類別

當然, 最後可以keep到幾耐又係另一個問題

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 10:14 發表 查看引用來源

反而果d 粗枝大葉o既, 在女性角度而言就更令人著迷主動獻身 本宮中意過o既幾個男人都係屬於呢個類別

當然, 最後可以keep到幾耐又係另一個問題 ...
好多都係理論吖嘛!有時互相吸引未必需要任何方法,本身吸引就已經足夠!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 10:14 發表 查看引用來源

當然, 最後可以keep到幾耐又係另一個問題 ...
理性分析:
想得太多嘅,沒有行動哪溝到囡。
有時,男人膽粗粗去溝囡,衰咗無損失,而且,女人點都對有自信有加分,溝到你地佢就係贏咗啦。

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2023-12-6 10:32 發表 查看引用來源
理性分析:
想得太多嘅,沒有行動哪溝到囡。
有時,男人膽粗粗去溝囡,衰咗無損失,而且,女人點都對有自信有加分,溝到你地佢就係贏咗啦。
啱吖!試就50/50,唔試就0!

引用:
原帖由 小Koey 於 2023-12-6 10:02 發表 查看引用來源

最后,要怎么样的照片才适合呢?
我send 過咁樣o既一張俾皇帝陛下
懶係有情趣地專登換件衫化個妝去影, 搞o左都唔知幾耐先set 到位唔駛用手拎住電話囉
果日皇上公事繁忙要夜d 返, 本宮獨守空房冇野搞, 就不停咁性幻想啦

附帶幾句留言, 問吓陛下食o左飯未, 做野還做野都唔好餓親龍體
臣妾已經準備好等你返o黎大大力插我, 要刺激d 緊迫d o既話今晚俾後面你入
不過入後面真係好痛o架, 所以你必須要食飽飽養精蓄銳, 準備定要有第二次可以俾我舒服o既
籐條, 套套 (後入用), 零食冷飲 (回氣休息時享用), 臣妾已經全部準備好, 就等陛下回來享用我呢個身體

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 10:02 發表 查看引用來源
你說他們了解女性比你們多,那有沒有講解女性的資料給你?😉
同一個女性講解返女性o既o野, 呢個男人係咪腦缺鈣呀

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-12-6 10:34 發表 查看引用來源

我send 過咁樣o既一張俾皇帝陛下
懶係有情趣地專登換件衫化個妝去影, 搞o左都唔知幾耐先set 到位唔駛用手拎住電話囉
果日皇上公事繁忙要夜d 返, 本宮獨守空房冇野搞, 就不停咁性幻想啦

附帶幾句留言, 問 ...
收到呢個message仲邊有心機食飯,想即刻返屋企啦!咁佢返到屋企係咪即刻寵幸你?話時話呢件衫係情趣內衣?😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆