上一頁下一頁
發新話題

[其他] ~~ 完 ~~ "多謝大家支持"

收藏  |  訂閱
5.2k  279.5k

SUPPORT呀

2料 我尋日重傷呀 等你救我止血呀:043: :043: :043:

回覆 2192# 28861805 的帖子

差唔多黑色週末

引用:
原帖由 高耀 於 2010-8-16 12:03 PM 發表 查看引用來源
support
但點解你有錢win ga:026: :026:
高耀 ~ 我知你係真心支持的 :027:
我唔係只講琴晚 我講此個 POST 唔好諗多左 ( 睇第一版)

忍唔住喊左出黎
真定假呀:035:
俾人踢爆..仲要串人買得細
呢D唔係囂張係乜??
真係想知你真係1個有錢又有料..
下下可以買幾萬蚊埸波..同埋幾十萬股票
定係1個只可以係網上9UP自慰既人呢
(睇你咁耐都未見過你post過張飛)
最後你話我小朋友又好..低級思想又好
我想講既野就係咁又多:122:

引用:
原帖由 yayawo 於 2010-8-16 02:20 PM 發表 查看引用來源
忍唔住喊左出黎
呢D唔係囂張係乜??
(睇你咁耐都未見過你p ...
你講嘢 低級都冇嘢講 完全唔入流 :030:  依個POST 真係唔啱你 過反去小朋友會啦 :096:  
囂張/串 ??? 對住你 還卓卓有餘

呀 係呀 你小朋友會個契哥 睇過我以前既飛架 你問問你契哥 :096: 9UP自慰 ??? NO WAY
同你班小朋友 上大陸 9UP 叫基 咁就大個仔啦 :036:

引用:
原帖由 yayawo 於 2010-8-16 02:20 PM 發表 查看引用來源
忍唔住喊左出黎
呢D唔係囂張係乜??
(睇你咁耐都未見過你p ...
網上9UP自慰既人 <--咪你d能樣囉

講完就走啦 契弟:096:

引用:
原帖由 lanchai2000 於 2010-8-16 02:29 PM 發表 查看引用來源

網上9UP自慰既人  
我啱啱補充左 嘜咁啱 D 67點極唔明 係要堪個頭埋嚟 討厭:096:

加油啊2料:036: :036: :036:
雖然我少浦頭  但係一定支持你 手風好快順返架喇:098:

引用:
原帖由 2料王 於 2010-8-16 02:25 PM 發表 查看引用來源

你講嘢 低級都冇嘢講 完全唔入流 :030:  依個POST 真係唔啱你 過反去小朋友會啦 :096:  
囂張/串 ??? 對住你 還卓卓有餘

呀 係呀 你小朋友會個契哥 睇過我以前既飛架 你問問 ...
只會話人小朋友..低級思想既人都唔見得入流:035:
你唔做埋d7野..都唔會咁多人入黎抽你水啦
好似早排世盃咁..分組賽第1輪輸完
又del晒..轉第2輪..咁你真係1輪踢完del 1次都冇野呀
點知到成績好小小就留低做記錄:096:
你d成功人士係咪唔可以面對失敗
定係唔可以俾人見到你既失敗呀
希望你唔好話你冇做過啦:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆