上一頁下一頁
發新話題

結婚10年-------性生活 (第二版)

收藏  |  訂閱
3.0k  109.4k

引用:
原帖由 (小雞蛋) 於 2012-12-11 11:52 AM 發表 查看引用來源

無我呢隻雞蛋份既

蛋蛋,我吾係同你傾左好耐wor,對你無咩印象wor

你覺得我地識左好耐咩?:smile_o10:

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 11:45 AM 發表 查看引用來源
很想藉著呢次機會多謝各位師兄師姐係呢幾個星期日日夜夜咁陪伴我,雖然只知道你地嘅綱名,但和你地傾計令我有暢所欲言嘅感覺。講番我自己少少野,我起初是在婚後版出貼發言的(是用另一個account的),內 ...
(3)fu-: 衝動型

我起初被樓主吸引去睇佢嘅post嘅原因係因為佢嘅情況同我有d似,但自從樓主祿被吃掉了之後,個人嘅性格好似完全改變,有時諗,呢個係佢真正性格還是被逼出來的,但希望樓主食還食,吾好太衝動,你可能太淘醉引版入面別人的故事而令到自己失控,好想去試下,我都明白嘅,你唯一可以去做嘅,就係少d上引版law

等我回覆TD姐先:
我都唔知我呢個post吸引了咁多同類人現身說法,係呢到我也獲益良多,我好多謝大家係呢到陪我咁耐,如果有一日見唔到我出現,即代表我同老婆和好如初.
被人食了或食了別人的確改變了我人生,而且係呢到咁耐都學到很多說話技巧.
引版的故事角色人物的確很吸引,有誰初上來不被迷了?妳說得對小點上來對我會是好事.

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 11:47 AM 發表 查看引用來源

不會,絕對不會
不過有一半係因為睇了引版,好難忍得住呢種引誘,還有無意間識了Miss A.和開始了sex talk.
已經証實左你太太出軌了嗎?

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 11:53 AM 發表 查看引用來源
我地差不多成日都見,但不過唔係次次見親都做既。
我反而鐘意同佢一齊果種感覺
同事?日日做的話,你老婆又點可以同你保持激情?的確要養精畜銳

BTW你老婆好像妥聰明一定check住你d實力嘅!

引用:
原帖由 TDDoUsPart 於 2012-12-11 09:42 AM 發表 查看引用來源
未來係靚女tom boy:smile_47::smile_47::smile_47:?
哈哈!都話實比人講架啦。。

無計啦!TD 大吸引力嘛^^

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 12:08 PM 發表 查看引用來源
已經証實左你太太出軌了嗎?
証實了

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 11:48 AM 發表 查看引用來源

你真幸福,咁你要好好對呢兩個女人啦,唔好負了她們啦
我都覺架,所以我身心都已容不下第三個

引用:
原帖由 FU-Lachesis 於 2012-12-11 09:55 AM 發表 查看引用來源

我一直在等她:smile_o10:
得唔到係恨啲架啦。。hehe

引用:
原帖由 bl2012 於 2012-12-11 12:08 PM 發表 查看引用來源

同事?日日做的話,你老婆又點可以同你保持激情?的確要養精畜銳

BTW你老婆好像妥聰明一定check住你d實力嘅!

唔係同事,我絕對遵守嚮度食唔好嚮度痾既原則。
係架,佢有時快左少少都嚮度問架。
好彩因為某啲原因,佢唔可以日日要。
不過同親新歡就會好搏命,因為佢真係可以令我瘋狂。

引用:
原帖由 josephts16 於 2012-12-11 11:53 AM 發表 查看引用來源
我地差不多成日都見,但不過唔係次次見親都做既。
我反而鐘意同佢一齊果種感覺
我以前嘅情況係因為好耐先見一次,我其實會expect每次都要做,咁男人角度係咪會吾太喜歡呢?好似送上門咁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆