上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 23

收藏  |  訂閱
2.4k  66.4k

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-16 01:08 PM 發表 查看引用來源

你介吾介意講下你現時的感情生活呀~:smile_o15:  
:smile_o01: 禾茅陳船~~又茅二奶~~

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-16 01:19 PM 發表 查看引用來源

你個新歡呀.....你講左咁倫耐都冇開冧把:smile_45::smile_45:
你又知係3個字?2個字唔得既:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-16 01:13 PM 發表 查看引用來源

XXX....係咩...:smile_o08: 企條友仔電話把聲都幾巧聽...:smile_o05:
:smile_o01: xxx 即係108~107~106......................

企d白話講得巧正咩~~

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-16 01:22 PM 發表 查看引用來源

你又知係3個字?2個字唔得既:smile_o01:
我理得佢兩個字定三個字姐.....唔係三個波就得啦

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-16 01:17 PM 發表 查看引用來源

仲飲牙~   
:smile_o01: 演茶都得既

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-9-16 01:23 PM 發表 查看引用來源

:smile_o01: xxx 即係108~107~106......................

企d白話講得巧正咩~~
普通話....有親切感...:smile_o05: 禾上海架嘛小你:smile_o06: 183呀...仆街:smile_o11:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-9-16 01:16 PM 發表 查看引用來源

禾老系都話下星期再上啦...其實果下知企矛返都失望架...:smile_o03: 但係去到又唔係啦喎:smile_o05:
呢個會吾會翻卓~:smile_14: :smile_53:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-16 01:25 PM 發表 查看引用來源

4塊西姐...問你死未~:smile_o01: :smile_o14:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-9-16 01:25 PM 發表 查看引用來源

:smile_o14: 大肚婆~~變態呀~

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-9-16 01:26 PM 發表 查看引用來源

呢個會吾會翻卓~:smile_14: :smile_53:  
一定會~~~~~~夠姣.....巧反:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆