上一頁下一頁
發新話題

內地夜遊吹水地

收藏  |  訂閱
2.7k  51.4k

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-11 11:24 AM 發表 查看引用來源

咁你挨義氣帶企去玩返嘢囉~~
同佢有代溝.......:'):')

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 11:18 AM 發表 查看引用來源

我冇戀童辟.....一定過16先玩:smile_15:
咦?阿輝得17才。。。咁佢條女咪未夠18才。。。唔知佢攪條女果陣。。。有冇問過人地老豆老母先呢?:smile_13:

根據香港法律在1978年修訂的《刑事罪行條例》,為保護未成年少女,任何年齡的男性,不論是否問準當事者或其父母,都不可以和未滿16歲的女性發生性行為。在某些情況下,在當事者父母不同意下,把18歲以下少女發生帶走及與其發生性行為,可處監禁7年。

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 11:25 AM 發表 查看引用來源

咁幼齒我食哂.....D中女熟女留返比你啦
我要D太少少唶~~唔洗中熟嘩~~:smile_42:

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-11 11:27 AM 發表 查看引用來源

咦?阿輝得17才。。。咁佢條女咪未夠18才。。。唔知佢攪條女果陣。。。有冇問過人地老豆老母先呢?:smile_13:

根據香港法律在1978年修訂的《刑事罪行條例》,為保護未成年少女,任何年齡的男性,不論是否問準 ...
點解條例唔保護埋少男呢?? :smile_30:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 11:27 AM 發表 查看引用來源

同佢有代溝.......:'):')
:smile_38: 幫你PM問下佢先

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-11 11:27 AM 發表 查看引用來源

根據香港法律在1978年修訂的《刑事罪行條例》,為保護未成年少女,任何年齡的男性,不論是否問準 ...
你唔比人地輝哥掏古井呀:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-11 11:28 AM 發表 查看引用來源

我要D太少少唶~~唔洗中熟嘩~~:smile_42:
16才零一個月果啲夠大未?:smile_30:

引用:
原帖由 青島超爽 於 2010-8-11 11:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_38: 幫你PM問下佢先
你唔好借我過橋去tum小朋友

引用:
原帖由 神臺貓屎 於 2010-8-11 11:32 AM 發表 查看引用來源

16才零一個月果啲夠大未?:smile_30:
再大DD就啱DD:smile_42:

引用:
原帖由 pronto 於 2010-8-11 11:31 AM 發表 查看引用來源

你唔比人地輝哥掏古井呀:smile_04::smile_04:
古井?
咁我地洗唔洗幫手落井下石,揼實啲佢呀?:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆