上一頁下一頁
發新話題

同一個我疼愛過既女仔.. make love *

收藏  |  訂閱
231  28.4k

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-2 01:03 發表 查看引用來源
   我又食:smile_30: :smile_30:
你食藥先啦~~ 蒲蒲b ~ :smile_30: :smile_13:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-2 01:04 AM 發表 查看引用來源

你食藥先啦~~ 蒲蒲b ~ :smile_30: :smile_13:
我聽日先睇e生呀..冇藥食

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-2 01:07 發表 查看引用來源
   我聽日先睇e生呀..冇藥食
胃藥呢~~~ :smile_o04:

華仔都叫你食藥呀~~~ :smile_35:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-2 01:12 AM 發表 查看引用來源

胃藥呢~~~ :smile_o04:

華仔都叫你食藥呀~~~ :smile_35:
冇哂啦...:smile_40:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-2 01:15 發表 查看引用來源
   冇哂啦...:smile_40:
咁個胃點呀 ??   
     蒲蒲 我要訓喇~~ 你今晚要 2:30am 訓呀.. .唔好遲到..

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-2 01:17 AM 發表 查看引用來源

咁個胃點呀 ??   
     蒲蒲 我要訓喇~~ 你今晚要 2:30am 訓呀.. .唔好遲到..
冇痛嘞:smile_40:

引用:
原帖由 apple724 於 2009-6-2 01:19 發表 查看引用來源
    冇痛嘞:smile_40:
好啦... :smile_35:   真係訓喇我. . . . 聽日睇大夫呀 ! :smile_o16:

byebye喇~~~  
多謝蒲蒲 推我個pos.. :smile_o06:

:smile_27:
引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-2 01:21 AM 發表 查看引用來源

好啦... :smile_35:   真係訓喇我. . . . 聽日睇大夫呀 ! :smile_o16:

byebye喇~~~  
多謝蒲蒲 推我個pos.. :smile_o06:
痛唔痛呀:smile_30:
你訓啦:smile_40: 88 迪迪B

多謝樓主分享.........加油呀:smile_47:

引用:
原帖由 迪拉''回樂 於 2009-6-2 12:15 AM 發表 查看引用來源

比妳識穿左添..:smile_o05:     不過我唔夠邪...:smile_o01: 要補習一下.. . :smile_30:

順其自然好.. 不過唔好大安旨意.. 唔係好大獲 ... :smile_o16:
:smile_o10: 你真係謙架姐~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆