上一頁下一頁
發新話題

朋友至上,型男索女圍埋一堆 PART 22

收藏  |  訂閱
1.5k  9.9k

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 06:38 PM 發表 查看引用來源
我夜d出街,平時冇咩野玩架,游下車河食下食咁囉
咁你呢:smile_41:
叫 多左一個我FANS上離大家傾:smile_30:

回覆 210# 的帖子

嗯....好呀,我夜d約左d車友上飛餓山,去嗎^^

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:42 PM 發表 查看引用來源

叫 多左一個我FANS上離大家傾:smile_30:
gooD....

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 06:42 PM 發表 查看引用來源
嗯....好呀,我夜d約左d車友上飛餓山,去嗎^^
WA,,,飛車:smile_30: ,,,我今日MEET D人 飲野

引用:
原帖由 xavip 於 2009-5-16 06:23 PM 發表 查看引用來源
大家好....新來的....
好悶呀...
其實做咩工作

引用:
原帖由 心宜 於 2009-5-16 06:45 PM 發表 查看引用來源

WA,,,飛車:smile_30: ,,,我今日MEET D人 飲野
nono...飛車同游車河唔同的....我怕死,唔會飛車的,只係同d fd吹下水吹下風咁姐^^

去邊飲我又黎^^

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 06:44 PM 發表 查看引用來源

gooD....
你好鍾意飛車架,,因電單車我就坐個個FEEL好爽,,思家車,真喺未TRY個飛住感覺

:smile_14: 仲未出門口咩:smile_41:

引用:
原帖由 愛畢完 於 2009-5-16 06:48 PM 發表 查看引用來源

nono...飛車同游車河唔同的....我怕死,唔會飛車的,只係同d fd吹下水吹下風咁姐^^

去邊飲我又黎^^
好呀,,,喺MK,,因我FD 攪PARTY ,50幾人TST

其實我POST 我有時都會叫D人出離相聚下架,好似前幾日我地食完日本野,,之後飲野

在乎喺大家出離傾下,玩下,,好開心,,因大家都好攪笑,你得閒都可以出下離ar

引用:
原帖由 kennybeckham 於 2009-5-16 06:50 PM 發表 查看引用來源
:smile_14: 仲未出門口咩:smile_41:
kenny,,未ar,,咁早去看門口1呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆