上一頁下一頁
發新話題

正經美男介紹(for23-27歲新界區女性)

收藏  |  訂閱
636  15.3k

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-24 01:03 AM 發表 查看引用來源

請問為何你地禁鍾意用c hing果個字ga?
我地多數25-27歲左右
有冇d大d架:smile_38: :smile_30:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-25 10:43 AM 發表 查看引用來源

我咪係lor

引用:
原帖由 jackcool0412 於 2009-5-25 11:03 AM 發表 查看引用來源

我咪係lor
你終於交完人番泥啦?
星期日去左邊度行呀?

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-25 10:43 AM 發表 查看引用來源

無再大d啦,已經爆左長限:smile_27:
我盡力幫你留意下,不過唔好有太多期待

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-25 01:01 PM 發表 查看引用來源

我諗字係你呢度八下, 有冇岩既人見到我即....
你唔使咁大壓力.....:smile_35:

同埋我主要都係貪玩, 唔水理我架....:smile_35:

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-5-25 01:09 PM 發表 查看引用來源

我諗字係你呢度八下, 有冇岩既人見到我即....
你唔使咁大壓力.....:smile_35:

同埋我主要都係貪玩, 唔水理我架....:smile_35:
話曬你成日係度留言,當然要盡力幫下你啦

午安~
你上星期table for four點呀?

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-25 12:59 PM 發表 查看引用來源

你終於交完人番泥啦?
星期日去左邊度行呀?
尼個weekend無見到面:smile_35:

引用:
原帖由 dosonchan 於 2009-5-25 01:01 PM 發表 查看引用來源

我覺得我好啱佢wor.:smile_47:

引用:
原帖由 armic 於 2009-5-25 01:52 PM 發表 查看引用來源
午安~
你上星期table for four點呀?
妳吾去!!失色不少:smile_24:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆