上一頁下一頁
發新話題

芙蓉桑拿真係旺到離晒普(Part II)!!

收藏  |  訂閱
738  50.8k

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-13 10:51 PM 發表 查看引用來源

咁佢咪要好多電話
有啲技C真係幾部手機....兩部已經好平常,問就話for老家號碼,親人用,信不信由你。

引用:
原帖由 向左走向右走 於 2009-4-13 10:53 PM 發表 查看引用來源
我唔玩你喇 123
因為我都唔識你女友
但係...你講得好似喎...:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 patpat167 於 2009-4-13 10:53 PM 發表 查看引用來源

有鱓技C真係幾部手機....兩部已經好平常,問就話for老家號碼,親人用,信不信由你。
我信架 ...

因為我自己都揸2部 ...

一部for出黎玩用的

引用:
原帖由 tabo123 於 2009-4-13 10:54 PM 發表 查看引用來源

但係...你講得好似喎...:smile_42: :smile_42:
吓 ... 真係你女朋友呀 :smile_41::smile_41:

回覆 197# 的帖子

咁即事又比你抽水啦...抽四萬五...:smile_30:

回覆 211# 的帖子

唔通一埋位起飛就幾部電話放前面...的士佬八折黨 ?

呀PercyPercy ... 你次次都禁"回覆" ... 真係好難睇囉 ... 可唔可以禁"引用"呀

回覆 200# 的帖子

你無權出聲啦... 小股東... 比十次芙水卷收你做 "自己人"... :smile_30:

引用:
原帖由 wai_ching118 於 2009-4-13 11:17 PM 發表 查看引用來源
呀PercyPercy ... 你次次都禁"回覆" ... 真係好難睇囉 ... 可唔可以禁"引用"呀
哈哈... 太興奮了... 今晚咁多人 "交興" 嘛...:smile_30:

引用:
原帖由 PercyPercy 於 2009-4-13 11:19 PM 發表 查看引用來源

哈哈... 太興奮了... 今晚咁多人 "交興" 嘛...:smile_30:
喂... 講番少少正題費刈比人話 Chat Post 關閉呀...
新來見到好多便衣做陪訓都幾好...新面貌見到一個 @^ 好似相頭幾好... %^ 就少少導彈型...
之前按過 *) 佢老闆... 簡直係老正興... D 泰仔重按得好過正場...大佬又舒服細佬又舒服...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆