上一頁下一頁
發新話題

做愛時,大波好d?

收藏  |  訂閱
263  13.1k

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-3-22 07:58 PM 發表 查看引用來源

頭先出左街, 所以用手機上網, 而家返左屋企可以用電腦上啦, 亞妹張相好令女喎!!
錯覺..
果陣係澳洲几日皮膚好左好多..返到hk 就.. :') 出暗瘡啊,.
:smile_24:尋晚太夜訓.,結果,,,
:'):')

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-22 07:59 PM 發表 查看引用來源
錯覺..
果陣係澳洲几日皮膚好左好多..返到hk 就.. :') 出暗瘡啊,.
:smile_24:尋晚太夜訓.,結果,,,
:'):')
你唔好成日都咁夜訓, 皮膚咪會好囉!!

結果咩事呢?

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-3-22 08:02 PM 發表 查看引用來源

你唔好成日都咁夜訓, 皮膚咪會好囉!!

結果咩事呢?
:smile_24:又bid 左几粒暗瘡..
我前一排都好早訓ga,,
:smile_35:呢排訓得吾好..

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-22 08:03 PM 發表 查看引用來源
女仔要好好保養至得架!!

訓得唔好...係咪因為餓得太耐呢:smile_30:

露波妺井x飽平過飛機場,靠鮑魚餵飽餓9,打真軍易快感,玩棒飲汁好回味

引用:
原帖由 lazycute 於 2009-3-22 08:03 PM 發表 查看引用來源
估唔到個POST去左呢到~大家都會繼續支持, HAPPY!

引用:
原帖由 hk_man2009 於 2009-3-22 02:38 PM 發表 查看引用來源

你比左msn我之后再比你一把掌啦

電話無電,無得上網啦
電話個MON好細~如果上網頁睇野會好辛苦~-.-
個人認為.......

引用:
原帖由 NieNy 於 2009-3-22 02:14 AM 發表 查看引用來源
其實想問下點解咁多男人都鐘意自己既女朋友係大波??
但身為女仔,當然唔鐘意太大喇~
出黎時即使著得唔係sexy~都會比人望住晒。。。。。。。
之後太大又好唔知點咁。。。。。。。

難道男仔同大波的女仔 ...
個人而言, 係會非常high的

其實身邊D男性朋友都係咁講~
原來網上既人都有同感~

基於大家都係男人~

引用:
原帖由 NieNy 於 2009-3-23 01:39 AM 發表 查看引用來源
其實身邊D男性朋友都係咁講~
原來網上既人都有同感~

基於大家都係男人~
可能是出於natural instinct卦 不過應該會有一些喜愛細 ball 的minority

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆