上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔o黎找上天的安排

收藏  |  訂閱
744  4.8k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 08:06 PM 發表 查看引用來源

其實好睇數額, 如果小數目, 咪諗o下巡環借貸既卡公司.... 但近期就唔洗點諗花旗先囉:smile_44:
哦哦:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 08:10 PM 發表 查看引用來源

蚊蚊... 妳近期發生咩事:smile_13:

係唔妳食飯未呀:smile_41: 畀半粒鐘黎沖涼、食飯, 我快返:smile_43:
蚊蚊... 妳近期發生咩事<----:smile_30::smile_30:冇事!!
食左:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 08:18 PM 發表 查看引用來源
蚊蚊... 妳近期發生咩事<----:smile_30::smile_30:冇事!!
食左:smile_38::smile_38:
我返黎....:smile_40:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 08:48 PM 發表 查看引用來源

我返黎....:smile_40:
有眼睇:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 08:51 PM 發表 查看引用來源
戴晒黑超都睇到:smile_30:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 08:57 PM 發表 查看引用來源

戴晒黑超都睇到:smile_30:
yes:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 08:51 PM 發表 查看引用來源
係呀.... 頭先睇"港女"中題到兩點, 不如傾o下佢:smile_40:

訪問中兩位女士, 佢地都同聲同氣講, 女性修身、打扮, 九成為男朋友一成為自己, 妳又覺得呢:smile_41:

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-3-8 09:00 PM 發表 查看引用來源

係呀.... 頭先睇"港女"中題到兩點, 不如傾o下佢:smile_40:

訪問中兩位女士, 佢地都同聲同氣講, 女性修身、打扮, 九成為男朋友一成為自己, 妳又覺得呢:smile_41:
我50 50 la!!:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:02 PM 發表 查看引用來源
我50 50 la!!:smile_38::smile_38:
咁妳都算正常... :smile_40:  咪住先:smile_38: 應該咁問, 如果妳一個人出街, 妳會唔會打扮o下先出街:smile_40:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-3-8 09:02 PM 發表 查看引用來源
:smile_44:.... 頭先講, 有班男女朋友, 佢地都係個交友網站相識, 當中, 男仔幾靚仔, 而女仔有位學生叫阿sin就最o岩我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆