上一頁下一頁
發新話題

【萬里長徵】... 神經♂♀ 異妖豝

收藏  |  訂閱
737  3.9k

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 02:58 AM 發表 查看引用來源
嘩.......勁近呀:smile_30:邊區架:smile_41:
馬鞍山區!!!

引用:
原帖由 downdownda 於 2009-3-1 02:57 AM 發表 查看引用來源

等埋禾啦~~~ 88各位......禾都要閃去覺覺豬喇:smile_15: :smile_15:
good night ..bye bye

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-3-1 02:58 AM 發表 查看引用來源
未訓咪咁夜o羅
大家咁話啦~~~
你近況點呀???

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 03:00 AM 發表 查看引用來源
你好嚇人 ja:smile_45::smile_27:
我乜都比妳睇過晒啦 有幾嚇呀

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:01 AM 發表 查看引用來源

馬鞍山區!!!
巧遠:smile_42:對我嚟講:smile_42:

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:02 AM 發表 查看引用來源

大家咁話啦~~~
你近況點呀???
冇大驚喜咁啦:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 rikumasaki 於 2009-3-1 03:00 AM 發表 查看引用來源

我算係嗎??? :smile_41:

我唔知呀!!! 因為我見你咁急趕, 所以咁推論喳~~~
:smile_30: 好多人都未必會咁樣諗野架呢:smile_30:

引用:
原帖由 whitemokid 於 2009-3-1 03:02 AM 發表 查看引用來源
我乜都比妳睇過晒啦 有幾嚇呀
你做咁夜仲未訓ge?:smile_14:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 03:00 AM 發表 查看引用來源
而家個個都驚無工做..全港人都煩 ga la:smile_13:
我煩嘅係, 又要去面試, 又要答埋晒果一堆千篇一律, 了無新意的問題啫~~~
最慘係, 人工鬥爭上, 港人決不能退讓太多, 咁會大舉拉低個市價, 到時又係死架喳~~~

不過.....我估好多香港人都唔明呢個道理~~~ :smile_39: :smile_39: :smile_39:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-3-1 03:03 AM 發表 查看引用來源
巧遠:smile_42:對我嚟講:smile_42:
妳邊樹??叔叔帶妳行近路:smile_04: :smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆