上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友94

收藏  |  訂閱
741  8.1k

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:39 PM 發表 查看引用來源

攜手併肩、共同面對~
咁大石跌下你擋先,有水來到我抹先

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:26 PM 發表 查看引用來源

唔洗警呀,你日日都見到佢呀:smile_14: (K).已來了
平時唔多覺,今晚一照鏡,竟有驚豔感覺~:smile_14:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:41 PM 發表 查看引用來源

平時唔多覺,今晚一照鏡,竟有驚豔感覺~:smile_14:
你有滋潤呀,重會更加有光澤呀:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:28 PM 發表 查看引用來源

今晚已去吃了,都好平,食物有70分呀,,,,,,,,
行完甲龍去食飯~:smile_41: 吃了甚麼?

甲龍漂不漂亮,在那裡?:smile_41:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:38 PM 發表 查看引用來源

怕了你,,,,,,,,,,,鐘意你,,,,,,,,,這3個字呀:smile_44:
快速留底,學妳,紅色大字~ :smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:44 PM 發表 查看引用來源

行完甲龍去食飯~:smile_41: 吃了甚麼?
去完就去TSUEN WAN買東西,買了一條露肩裙,好大方的款呀.

甲龍漂不漂亮,在那裡?:smile_41:
在大霧山呀,好漂亮的,又有樹又有花,真是春花開放,眼前明亮

引用:
原帖由 d1barry 於 2009-3-1 11:35 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉好:smile_13:
你好,BARRY,你重未睡呀

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-1 11:39 PM 發表 查看引用來源

請問你見到什麼先:smile_14: :smile_14: :smile_14:
仲問 :smile_30: 見到白白:smile_30:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:47 PM 發表 查看引用來源

快速留底,學妳,紅色大字~ :smile_30:
唔洗用大字啦:smile_14: ,我POST全部朋友都知呀:smile_38: ,我也認了呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-1 11:52 PM 發表 查看引用來源

仲問 :smile_30: 見到白白:smile_30:  
邊有先.:smile_14: :smile_14: 在WHERE:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆