上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(33)

收藏  |  訂閱
748  6.8k

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 13:23 發表 查看引用來源

努力:smile_38:
多謝你支持呀

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:23 PM 發表 查看引用來源

多謝你支持呀
唔係咁講...:smile_38:

都唔知講咩好:smile_27:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 13:25 發表 查看引用來源

我會努力傢喇。。。

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:20 PM 發表 查看引用來源

好想過埋尼個月....真係好辛苦:smile_13: :smile_13:
濕疹又真係麻煩d........:smile_13:

你幫bb受晒去啦:smile_13: ,  bb 冇濕疹你就乜都抵番晒:smile_13:

仲有幾個月...好快過架喇:smile_38:

引用:
原帖由 你奧仔 於 2009-2-10 01:25 PM 發表 查看引用來源

係:smile_42: 唔好話你....我都唔識講....:smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:12 PM 發表 查看引用來源

我加下都好痕, 痕到成晚都訓唔到, D皮好似比火燒咁, 辛苦到喊左出黎
占占, 諗住出世好可愛o既bb, 諗住佢地用隻手仔捉住你d手指合埋眼仔對住你,
佢地好快就出世啦, 所以你都要錫字自己, 我地都會送上無限祝福比你,
好期待見到你抱住bb, 錫晒你:smile_40:

引用:
原帖由 ON車車 於 2009-2-10 13:26 發表 查看引用來源

濕疹又真係麻煩d........:smile_13:

你幫bb受晒去啦:smile_13: ,  bb 冇濕疹你就乜都抵番晒:smile_13:

仲有幾個月...好快過架喇:smile_38:
中醫都係咁講, 加下唯有我辛苦D LOR
仲有一個月我就生喇

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:30 PM 發表 查看引用來源

仲有一個月我就生喇
係呀...胎毒散唔到........
唔係你 r.....係bb r........佢又唔識r wor, 淨係知痕.......好辛苦架,
如果bb大汗.......仲陰公:smile_13:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-2-10 13:29 發表 查看引用來源

占占, 諗住出世好可愛o既bb, 諗住佢地用隻手仔捉住你d手指合埋眼仔對住你,
佢地好快就出世啦, 所以你都要錫字自己, 我地都會送上無限祝福比你,
好期待見到你抱住bb, 錫晒你:smile_40:
多謝你地呀, 好想快D放產假, 加上晚晚都訓唔到, 中醫話大肚婆開D藥又唔可以咁重, 要靠我自己...有時真係好痕好辛苦, 咪唯有食西藥止痕LOR

引用:
原帖由 占事癲 於 2009-2-10 01:30 PM 發表 查看引用來源

仲有一個月我就生喇
咁你儲左8百萬未呀:smile_38: :smile_38: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆