上一頁下一頁
發新話題

徵女朋友 25-33歲

收藏  |  訂閱
249  4.3k

引用:
原帖由 嫁個有錢人 於 2009-2-24 12:07 AM 發表 查看引用來源
咁又唔洗咁灰嘅
anyway...thx for your support.....!!

引用:
原帖由 hondajazz321 於 2009-2-24 00:20 發表 查看引用來源

anyway...thx for your support.....!!
咁你而家徵成點呀

引用:
原帖由 嫁個有錢人 於 2009-2-24 12:36 AM 發表 查看引用來源
咁你而家徵成點呀
still not yet found my ms.right .....:')

引用:
原帖由 hondajazz321 於 2009-2-2 01:43 PM 發表 查看引用來源
我係一個好普通既男仔,今年34歲, 個樣過得去,,唔食煙,唔飲酒,唔蒲, 有幽默感:smile_30:, 有愛心, 收入穩定, 我想搵個認真同我拍拖既女朋友..(最好想結婚個種..):smile_13:

女朋友條件:
有愛心, 溫柔, 專一, 喜 ...
支持一下...

引用:
原帖由 missmiss1128 於 2009-2-24 01:31 AM 發表 查看引用來源

支持一下...
thank you very much..!!:smile_24:

hi....have a nice day all....!!

引用:
原帖由 hondajazz321 於 2009-2-24 04:36 PM 發表 查看引用來源
hi....have a nice day all....!!
hihihi~~~

引用:
原帖由 Inliz 於 2009-2-24 05:13 PM 發表 查看引用來源

hihihi~~~
hihi....inliz.....have dinner yet?

hello.....good afernoon......!!:smile_35:

引用:
原帖由 hondajazz321 於 2009-2-2 01:43 PM 發表 查看引用來源
我係一個好普通既男仔,今年34歲, 個樣過得去,,唔食煙,唔飲酒,唔蒲, 有幽默感:smile_30:, 有愛心, 收入穩定, 我想搵個認真同我拍拖既女朋友..(最好想結婚個種..):smile_13:

女朋友條件:
有愛心, 溫柔, 專一, 喜 ...
樓主你要努力搵女朋友................................
支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆