上一頁下一頁
發新話題

徵各方<<好男>>好女交個朋友傾下計, 有緣入黎聚聚^..^(25)

收藏  |  訂閱
736  5.2k

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 12:59 AM 發表 查看引用來源

其實我諗唔到第一句打咩好...:smile_30:
無所謂啦....:smile_30:
出面好凍....:smile_27:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:07 AM 發表 查看引用來源

無所謂啦....:smile_30:
出面好凍....:smile_27:
聽日開始黎料..小心..

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:00 AM 發表 查看引用來源

阿妹:smile_40: :smile_40: 妳唔係離家出走架咩..終於蒲頭喇:smile_24:
你地好熟架
你幾多歲呀, 不如又做我阿哥丫, 十幾年無玩呢d阿哥阿妹遊戲:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:08 AM 發表 查看引用來源
聽日開始黎料..小心..
宜家都凍啦:smile_13:
你平時都係咁夜先黎架, 日頭唔見你o既

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:09 AM 發表 查看引用來源

你地好熟架
你幾多歲呀, 不如又做我阿哥丫, 十幾年無玩呢d阿哥阿妹遊戲:smile_13: :smile_30:
我一定細過妳啦...妳點做我個妹呀

屎去沖涼先, 返黎見到就見啦:smile_30:

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:10 AM 發表 查看引用來源

宜家都凍啦:smile_13:
你平時都係咁夜先黎架, 日頭唔見你o既
咁都比妳發現...
我日頭都唔蒲頭既..要番工麻..起碼十二點後先見到我架

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:11 AM 發表 查看引用來源

我一定細過妳啦...妳點做我個妹呀
你果然係壞男人....:smile_22:
唔採你:smile_19: :')

引用:
原帖由 lovevk 於 2009-1-24 01:13 AM 發表 查看引用來源

你果然係壞男人....:smile_22:
唔採你:smile_19: :')
都未傾夠十句..唔好唔彩啦..我講真架..我真係細個麻:smile_13:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-1-24 01:14 AM 發表 查看引用來源
都未傾夠十句..唔好唔彩啦..我講真架..我真係細個麻:smile_13:
我去左沖涼姐:smile_35:
點解你又咁夜, 你返工返好宴架:smile_41:
我聽朝都要返:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆