上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
740  5.7k

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 2008-11-7 01:52 AM 發表 查看引用來源

回乜9:smile_45:
飛仔哥大大早晨.

引用:
原帖由 凸0_o 於 2008-11-7 01:47 AM 發表 查看引用來源

死魚有乜好食呀
好撚易食囉~~咪埋眼一撚嘢就食咗啦~~!!!

引用:
原帖由 mobileme 於 7-11-2008 01:52 發表 查看引用來源

哦~~~~~~~~~~~~~:smile_13:

超~~~~~~你來來去去都係得呢一野~~~無用架喇~~~~佢已經屈服係我既淫威之下...跟住到你呀...鳳爪你個雞飽仔.
再比禾捉到你....你就屎:smile_45:

引用:
原帖由 死飛仔.. 於 7-11-2008 01:52 發表 查看引用來源

回乜9:smile_45:
你想回咩咪咩囉:smile_44:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-7 01:52 AM 發表 查看引用來源

我冇啫...我有假架麻...屌撚到你企5撚係度la..:smile_47: :smile_47:
仆街,你真係好撚變態, 男人都屌,我個屎忽好臭架, 你有無防毒面罩呀? :smile_38:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-7 01:49 AM 發表 查看引用來源

你又黎..........今晚真係爽過荔枝爽....:smile_47:
爆你2粒荔枝仔吖嗱~~!

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-7 01:52 AM 發表 查看引用來源

哦~~~~~~~~~~~~~:smile_13:

超~~~~~~你來來去去都係得呢一野~~~無用架喇~~~~佢已經屈服係我既淫威之下...跟住到你呀...鳳爪你個雞飽仔.
你講咩丫...笑撚死我la...蝦餃你個獵腸卷la....:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 mobileme 於 7-11-2008 01:54 發表 查看引用來源

仆街,你真係好撚變態, 男人都屌,我個屎忽好臭架, 你有無防毒面罩呀? :smile_38:
防火牆得MA:smile_27:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2008-11-7 01:52 AM 發表 查看引用來源

我都茅gel~~~!
耶~~~~~~~~~~~~~~~~~你生日我買支響震防水既假撚比你喇....全支鍍金, 跟撚一電一差, 行貨保用兩年.

冇嘢反,反手指,指住你,你老味!!!!!!!!!!:smile_13: :smile_38: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆