上一頁下一頁
發新話題

徹底失敗的一役:長篇連載終於大結局在#227

收藏  |  訂閱
281  29.0k

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-14 22:20 發表 查看引用來源

下次落橫瀝帶女返CP...

啲女無咁知定...好啲架...

振興一街(好運後尾)啲女真係麻西煩:smile_27:
多謝師兄引路,指點明燈

引用:
原帖由 ae86turboex 於 2008-11-14 22:29 發表 查看引用來源
咁姐係點呀 個結局呢????
放心今晚唔訓都出埋個結局:smile_46:

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-11-14 22:17 發表 查看引用來源

樓主係淡水大將軍:smile_38:吾熟CP
天魔兄你都知我曾在CP荔香樓對面大廈租大房住,不過只是5年前,近年主攻淡水,最近才回流CP,我只是覺得不能再用5年前的方式進攻CP:smile_19:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-11-14 10:43 PM 發表 查看引用來源

天魔兄你都知我曾在CP荔香樓對面大廈租大房住,不過只是5年前,近年主攻淡水,最近才回流CP,我只是覺得不能再用5年前的方式進攻CP:smile_19:
本人100%反對加分:smile_30:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-11-14 22:43 發表 查看引用來源

特別是高風險的倉女真的要多花精神攻略

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-11-14 22:43 發表 查看引用來源

師兄....五年前 SARS 果陣我直慣長住上面咁滯....

引用:
原帖由 天魔銀龍 於 2008-11-14 22:45 發表 查看引用來源

本人反對加分:smile_30:
天魔兄你真夠老友

:smile_34:  . . . .  so interesting , stand by u . waiting yr ending . . . . .:smile_30:

break out  ??? :smile_43:

引用:
原帖由 stevenkinghk 於 2008-11-14 10:10 PM 發表 查看引用來源

請收看下文#205:smile_38:
睇左啦..等你大結局..我未試過玩女玩到咁仆街..
如果人生路不熟都會有的怕..

引用:
原帖由 麵包1231 於 2008-11-14 23:50 發表 查看引用來源

睇左啦..等你大結局..我未試過玩女玩到咁仆街..
如果人生路不熟都會有的怕..
我都係第一次玩到咁失敗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆