上一頁下一頁
發新話題

分享 : 我點樣征服超級保守的GF

收藏  |  訂閱
792  140.6k

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-11-14 10:56 AM 發表 查看引用來源

係呀...妳long time no come 嘛....
有咩攪呀??
日頭忙返工,夜晚忙返學,所以邊有時間上黎吹水:smile_27:

近排攪咩?攪自己law!!!:smile_30:

引用:
原帖由 日本紙 於 2008-11-14 10:59 AM 發表 查看引用來源

日頭忙返工,夜晚忙返學,所以邊有時間上黎吹水:smile_27:

近排攪咩?攪自己law!!!:smile_30:
都唔使玩"消失"架嘛.....
做咩唔攪人要攪自己呀?

引用:
原帖由 top-gun-gun 於 2008-11-14 11:03 AM 發表 查看引用來源

都唔使玩"消失"架嘛.....
做咩唔攪人要攪自己呀?
無玩消失,我仲响呢個空間生存緊放心:smile_30:

近來我轉食素,唔殺生

引用:
原帖由 日本紙 於 2008-11-14 11:16 AM 發表

無玩消失,我仲响呢個空間生存緊放心:smile_30:

近來我轉食素,唔殺生
紙仔妹妹真係好耐冇見,得閑多D上黎報到喇~:smile_35:

引用:
原帖由 龍寶寶 於 2008-11-14 11:22 AM 發表 查看引用來源

紙仔妹妹真係好耐冇見,得閑多D上黎報到喇~:smile_35:
知道喇龍龍

我又忙碌中做野先,see you later!!!

引用:
原帖由 Boynightout 於 2008-11-13 02:53 AM 發表

拍左5年~
如果呢一刻分手,我諗我都冇乜點...我曾經對佢好執著,但已經漸漸唔係~

前幾日佢同我講,唔想再有sex,問佢點解.....
佢話唔想掂我,寧願大家冇得舒服....因為最近我叫佢試下掂下我(已經係隔住褲)..

...
睇左咁耐,終於忍唔住要回下先。

先撇開你女友係咪自私呢個問題,我覺得你係愛佢,但你自己都有私慾行頭先囉。

你女友 長期受 宗教薰陶,形成佢對性有一種抗拒的態度及觀念,甚至對性根本沒一種原生的需要。

而你 就用左「溫水煮蛙」的原理,將佢慢慢調教成,你想要的一個「女友」的模樣,最大希望:你希望佢可以同你有性行為。依你前面所述,因為你愛佢,因為你想同佢有更進一步親密的關係,因為你覺得有左性大家會更親密,你會更愛她。

我覺得,係你一手慢慢 將一個原本在結婚前對性沒太大需要的 她,變成開始嚐到一些性接觸的「甜頭」,如你錫佢,佢會覺得sweet、你渣佢波波佢會覺得舒服、你舔佢下體佢會覺得有種痕癢的難言的高潮,她慢慢才會想「要」 (想要呢d甜頭)

到現在,你又覺得佢係一個自私的人,點解你肯同佢口交,佢又小小都唔肯同你隔著褲 幫你出。

個問題係,你係一早知佢係一個對性有抗拒的人,唔係你挑起到佢的欲望,佢就會慢慢退下防線,比最後一座城池你攻陷。

觀念呢樣野係慢慢潛移物化,根植係一個人的腦海入面,即使你挑起佢少少的性慾望,佢都只會最終向其觀念屈服,因為佢心理上、觀念上 已覺得 有婚前性行為係佢唯一唔可以退讓的事。 我覺得佢呢樣只不過係你兩個的價值觀有唔同。

我承認每個人與生俱來都有性需要,但人在生活上除左有其性需要外,亦有其個人價值觀去遵行。

你愛她,她同樣係愛你架。

佢退讓最大可能佢因為有得享受,但你有冇諗過佢其次可能為左滿足你部份需要﹖ 你唔好話男仔 渣波、口交,你地冇視覺及心理上的滿足享受吧﹖

總而言之,如果你真係好need 性,你應咳一早搵第二個女仔;如果你好好愛你現在的gf,就請你尊重一下佢的價值觀,你大可以自己搞掂,唔好到你挑起了她的少少慾望後,到最後又怨佢自私唔幫你。

性係雙向的,愛亦係雙向的;但講雙向前,你想一想,最初你的女友有這方面的要求嗎﹖ 那是誰帶佢有了這種想要的慾望,卻又不好好跟她分享下彼此對性的觀念,及對她在性理解上的心理調適呢﹖

thanks for sharing!!!! ^^

回覆 216# 的帖子

好一篇理性分析!!
由於我同樓主遭遇相似(甚至更灰...):smile_42:
忍唔住我都想回一回覆

我絕對認同"性係雙向的,愛亦係雙向的"
而且性同愛係密不可分添囉
當o係性方面不能滿足
無可否認會對愛方面有影響架wor
依家變成樓主一個對性有需要咁
而佢gf就從不會去滿足佢
就有如一個單戀既人得不到愛一樣咁痛苦
唉.............

我對你既"總而言之"好有認同
或者一早搵過第二個會更好也不定
雙方價值觀都唔同
靈慾不能一致
我地都係凡人
唔通柏拉圖式真係work 咩?:smile_39:

引用:
原帖由 dargon_fighter 於 2008-11-13 04:06 PM 發表 查看引用來源
o係到做左好耐cd rom
不過實在感同身受
所以都留個言支持下...

我同我gf拍左就黎5年
唔好話做...
掂下妹妹都唔俾...

你相對已經比我幸褔喇師兄...
嗯......
多謝師兄支持!

努力啦師兄! 希望呢篇分享幫到你

引用:
原帖由 big_student 於 2008-11-14 12:44 AM 發表 查看引用來源

六年俾佢飛左......:smile_22:
女去女還在呀師兄~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆