上一頁下一頁
發新話題

Fion 的私日記 2 (updated on 12/9 & 加相 p.51)

收藏  |  訂閱
860  96.3k

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:19 發表 查看引用來源
最緊要大家了解到啫! 各位同學,仲有咩要問miss 先?
我想問,
究竟搞果陣,
問太多問題,
係0米唔係幾好ar?:smile_13:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:19 AM 發表 查看引用來源
最緊要大家了解到啫! 各位同學,仲有咩要問miss 先?
想問下miss會唔會同我交換msn囉

引用:
原帖由 三先生 於 2008-9-8 02:21 AM 發表 查看引用來源

我想問,
究竟搞果陣,
問太多問題,
我諗女仔會分心
唔夠投入囉:smile_13: :smile_13:

學生們話:「Miss.  Theory 就明白啦。但点實際運用呀?」

引用:
原帖由 三先生 於 2008-9-8 02:21 AM 發表 查看引用來源

我想問,
究竟搞果陣,
問太多問題,
女人鍾意你feel到多過開口話妳知的, 呢樣野叫誠意。

引用:
原帖由 snowman819 於 2008-9-8 02:23 發表 查看引用來源

我諗女仔會分心
唔夠投入囉:smile_13: :smile_13:
但係我又怕對手唔夠,
所以成日問好多野.........:smile_13:

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:25 AM 發表 查看引用來源

又或者代表左呢條仔識唔識做 :smile_19:

引用:
原帖由 Witches 於 2008-9-8 02:24 AM 發表 查看引用來源
學生們話:「Miss.  Theory 就明白啦。但点實際運用呀?」
Simple Ans,: Practice make perfect.

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:25 發表 查看引用來源

係咪應該叫 愛的交流, 無須言語

引用:
原帖由 Fionwu 於 2008-9-8 02:25 發表 查看引用來源

我果然係又蠢又無經驗~~~:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆