上一頁下一頁
發新話題

河仔--回憶一個年輕小伙子的‘淫’生經歷![重新編輯--1-8集!P13-9集, P36-第十集]

收藏  |  訂閱
746  76.9k

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-6 02:58 PM 發表 查看引用來源

你真係信我會黎阻住晒咩!
其實我都冇諗過有呢個機會,
我都講過真正嘅我係比較怕醜啦!
可以嘅話send女神張完美銅體嘅相俾我睇下我都心滾滿意促啦!:smile_47:
知情識趣,通情達理!好可愛啊!
想請教下點様擺啲相上去呢?:smile_41:
我又唔想擺去貼圖區!:smile_39:

good good

引用:
原帖由 edcry 於 2008-9-6 15:52 發表 查看引用來源

知情識趣,通情達理!好可愛啊!
想請教下點様擺啲相上去呢?:smile_41:
我又唔想擺去貼圖區!:smile_39:
你有嘅衣貓俾我得喇!:smile_15:
因為我都唔識,:smile_39: 同埋我想係第一個睇(自私啲都係咁話)!:smile_34:
用戶名加雅虎就係啦!

咁都耶! :smile_27:
妳已經係第一身啦! :smile_47:
我都係第一位咋!:smile_30:

咦 ~ :smile_44:
唔好咁話我呢 !!!!:smile_30:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-6 17:31 發表 查看引用來源
咁都耶! :smile_27:
妳已經係第一身啦! :smile_47:
我都係第一位咋!:smile_30:

咦 ~ :smile_44:
唔好咁話我呢 !!!!:smile_30:
咁妳想我點咪點囉!:smile_04:

真係?多謝先!
咁妳最鍾意係邊一段呢?

我鍾意浴缸戰嗰段 !

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-6 05:37 PM 發表 查看引用來源
真係?多謝先!
咁妳最鍾意係邊一段呢?

我鍾意浴缸戰嗰段 !
點解特别鍾意呢一段呢?

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-9-6 04:36 PM 發表 查看引用來源

你有嘅衣貓俾我得喇!:smile_15:
因為我都唔識,:smile_39: 同埋我想係第一個睇(自私啲都係咁話)!:smile_34:
用戶名加雅虎就係啦!
咁你想要女神嘅上身定下身?:smile_41:

河仔~~你哋講乜嘢上身下身呀?:smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-9-6 09:08 PM 發表 查看引用來源
河仔~~你哋講乜嘢上身下身呀?:smile_41:
阿heheha話想睇妳啲相嘛!俾唔俾佢睇?:smile_15:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆