上一頁下一頁
發新話題

第一次著bikini去公眾泳池...(換左頭像相...)

收藏  |  訂閱
298  73.1k

:smile_13: :smile_13:

7. 本版所發出主題 , 希望內容不得過於簡單或純粹只發問問題
( 違者會被扣10-30分及删帖 )

( 會員應該盡量說出自己的想法、意見 , 提出疑問的原因;分享經歷等 )

我都未夠膽試d咁透的bikini:smile_30:

good  post    :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 yoyo96 於 2008-8-8 06:39 PM 發表

你冇心機睇就唔好入0黎睇啦.........
office妹妹.....你咁誘人又寫得咁好睇.......支持你繼續寫.......
唔好理佢....
仲有....睇0黎你呢件新泳衣仲要激0的tim......
office妹妹真係搞到我地慾火焚身:smile_46:

引用:
原帖由 r.bangladesh 於 2008-8-8 01:09 PM 發表
邊個係ZOE? 有FACEBOOK睇嗎?
自己去face book seach啦...

btw ,
妹妹系d相加你自己名( 最好係有色透明字[office 妹妹])得唔得呀 ?  

撐你呀 @@

引用:
原帖由 安娜詩 於 2008-8-10 11:26 PM 發表
勁正呀........係泳池玩得咁開心!
俾著我一定會好尷尬, 乜都透哂
我估着你套花花underwear都冇咁透

引用:
原帖由 Roxy. 於 2008-8-12 05:16 PM 發表

自己去face book seach啦...

btw ,
妹妹系d相加你自己名( 最好係有色透明字[office 妹妹])得唔得呀 ?  

撐你呀 @@
係啵再加多句@hkdiscuss only!咁咪得囉!
冇妹妹你d相睇 個人都dry左好多~~希望遲下會再有你d相睇啦

回覆 1# 的帖子

耐矛上黎~office妹妹dpost仍然都好引人入性:smile_38:

office妹妹,幾時再post返你d相 ?

頭像幅相就係果件bikini top

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆