上一頁下一頁
發新話題

秋郊遊記3

收藏  |  訂閱
766  61.7k

引用:
原帖由 bigkin99 於 2008-7-31 10:48 PM 發表

我諗佢未必個個覆,睇你同佢講甚麼或者你係ABC or 老外,佢可能會覆。

我都PM過佢,都無覆。:smile_39:

女神係咁。:')
yes? 我好似覆過你喎
可能pm滿左冇留意你啦
而且唔係個個msg睇到都想覆既
引用:
原帖由 jack6628 於 2008-8-1 05:57 PM 發表
HI ANGELA
記得我嗎???我係colorb  haha咁都見度你
hello long time no see

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-7-19 01:22 PM 發表
最近好少online
http://www24.188channel.com/viewthread.php?tid=7161360&page=12

ddickyyy

睇黎樓主真係好鐘意天體喎.....
影咁多相既...
你有無其他fd都係好鐘意天體架/?

----------------------- ...
妳 好 嗎 ?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 01:11 AM 發表

yes? 我好似覆過你喎
可能pm滿左冇留意你啦
而且唔係個個msg睇到都想覆既

hello long time no see
:smile_38: long time no see:smile_38:

hello 咁早返既?

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 01:32 AM 發表
hello 咁早返既?
:smile_13: 5知係咪同我講呢

引用:
原帖由 pnpxx 於 2008-8-2 01:37 AM 發表
:smile_13: 5知係咪同我講呢
兩個都係啦,friday都咁早
我岩岩返沖完涼咋

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-2 01:45 AM 發表

兩個都係啦,friday都咁早
我岩岩返沖完涼咋
:smile_13: 今日攰呀,5想去玩...咪早d....

引用:
原帖由 JAXX 於 2008-7-30 12:06 發表

係海尾灣擒可石過隔離有個沙灘仔, 極少人到, 我成日都係果度裸泳, 幾正
之前有段時間會去籮基灣, 但始終太隔涉
有網友約我去LANTAU 另一度, BUT UP TO NOW 都未有時間赴約

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2008-8-5 05:47 PM 發表

之前有段時間會去籮基灣, 但始終太隔涉
有網友約我去LANTAU 另一度, BUT UP TO NOW 都未有時間赴約
lantau另一度係咪分流果邊? 路程較遠但係係裸體聖地喎

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-8-15 00:33 發表

lantau另一度係咪分流果邊? 路程較遠但係係裸體聖地喎
籮基灣係响水口行入去, 大約半小時左右啦
都係D LIKE 裸體的NET FD 介紹去的

分流果邊都有聽過, 但未試過去

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆