上一頁下一頁
發新話題

同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
636  59.3k

算啦 BB 老板係感架啦 !
乖乖......唔好嬲 ! 今晚帶你食好野 !
引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-30 19:08 發表
老板個衰人,又將全部野比晒傻佬做,自己走去玩 :smile_22:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-30 07:41 PM 發表
算啦 BB 老板係感架啦 !
乖乖......唔好嬲 ! 今晚帶你食好野 !
Sam哥,

公器私用喎!

似係晒恩愛多D遮!

我又去!

哈哈哈哈哈哈!

嘩,嘩, 好激:smile_30:

對唔住各位,近排好忙,所以小左UPDATE ! :smile_39:
現在UPDATE馬上到 ! :smile_38:

Update 01 July 2008

星期三 / 朝早訓醒,出邊繼續橫風橫雨,睇電視仲係8號風球,於是我又訓返落床繼續訓覺,訓左一陣我又開始心思思想做愛,雖然之前果晚發射左三次(呢排D性慾好強),於是又開始同傻BB錫錫,跟住錫佢下爬,波波,NIPPLE,肚臍,開始錫佢妹妹……點知個電話又響……於是我地拿拿臨起身梳洗,換衫落街……! 打風無車添,唯有楂車出去啦……講真橫風橫雨楂車有D恐怖……返到公司一路做野,做到12點幾……同事返LU,無得玩埋下半場LU……於是我地兩個拍拖落街食野,溫馨左一陣,然後返公司繼續苦戰……做到果晚成12點先走,食完野返到屋企……有幾集日劇未睇(木村,果套新野 “CHANGE”),於是我地沖完涼,就坐係梭發度睇日劇,睇睇下我地又攬住訓著左……

星期四 / 訓到朝早,FEEL到細佬硬硬,仲濕濕地暖暖地,開眼望一望,原來傻BB食緊我腸腸,我問傻BB : 做乜感百厭? BB答我:吊癮吊左成日……。跟住BB再吹多幾下,就坐左上我度UN……好快我就出左。沖涼果陣,我知BB唔夠候,其實我都唔夠……於是係浴室跪底乃佢妹妹,兩隻手就撩佢兩粒NIPPLEBBD水水開始標出黎,於是我樹熊式抱起傻BB插入,然後坐係馬桶上邊UN然後再轉DOGGIE,插足3/4個字先至發射……今次夠晒皮LU……沖完涼出黎,原來7點幾咋喎……於是同傻BB去飲早茶,飲完茶返公司做野,果晚又係做到點幾先走……返到屋企,沖完涼就訓啦。

星期五 / 夜晚,傻BB約左D姊妹飲野,叫埋我一齊去,佢話想介紹我比佢D姊妹識……BB果晚真係傻左,飲到醉晒……仲成晚嘔添,唯有等我呢個男朋友,成晚做阿四服侍佢啦……! BB個醉樣又幾CUTE……

星期六 / 下晝去左澳門玩,去到酒店我地先玩左個泡泡浴同BODY MASSAGE,係浴缸插入,做左一次UN果陣時,浴缸DLONGLONG下,好過癮……玩完之後,我地就換衫拍拖去,但係由於澳門都係橫風橫雨,所以我地行左一陣,就返酒店食野,食完野返上房,睇完法証XX大結局……見無乜野好做,於是轉過去咸台,睇咸片……睇睇我地又開始錫錫……然後我企係度,BB幫我食腸腸,我又幫BB錫返妹妹……於是我地既瘋狂性愛夜開始……

琴日 / 星期日,朝早起身……成身散晒,我問傻BB有無事,BB答我:妹妹有D赤赤痛……跟住我地望住大家係度笑……我諗今次起碼有兩三日做唔到LU……琴晚,傻BB又係訓得好甜……D似隻豬仔……

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-1 12:06 AM 發表

星期三 / 朝早訓醒,出邊繼續橫風橫雨,睇電視仲係8號風球,於是我又訓返落床繼續訓覺,訓左一陣我又開始心思思想做愛,雖然之前果晚發射左三次(呢排D性慾好強),於是又開始同傻BB錫錫,跟住 ...
好sweet呀你2個:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-1 12:06 AM 發表

星期三 / 朝早訓醒,出邊繼續橫風橫雨,睇電視仲係8號風球,於是我又訓返落床繼續訓覺,訓左一陣我又開始心思思想做愛,雖然之前果晚發射左三次(呢排D性慾好強),於是又開始同傻BB錫錫,跟住 ...
咁夜都出 Post 一定要支持下先而家做緊衝上雲宵,你一陣會唔會衝上雲宵呀

引用:

哎呀........羨慕死我啦

好鬼sweet呀

Sam哥post好鬼正 ! :smile_38: 
引用:

回覆 218# 的帖子

咪就係囉! 睇一次甜一次呀!:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆